Şimdi Ara

---PSP PROGRAMLAR BURAYA!!!---psp live messenger....vs (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
2
Favori
111.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum bu Programlar PSP nin orjinal sürümünde çalışınca bi sorun yaratıomu?Veya çalıştırabiliyormuyuz?
  • hiçbirini çalıştıramadım :S hep hata veriyor.Denemediğim şey kalmadı. :S BEnim gibi başkalarıda aynı sorunları yazmış 3.90 kullanıyorum acaba sorun nerde ? :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: apostlee

hiçbirini çalıştıramadım :S hep hata veriyor.Denemediğim şey kalmadı. :S BEnim gibi başkalarıda aynı sorunları yazmış 3.90 kullanıyorum acaba sorun nerde ? :S

1.50 kernel addon unu yüklememişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Winvrour

quote:

hiçbirini çalıştıramadım :S hep hata veriyor.Denemediğim şey kalmadı. :S BEnim gibi başkalarıda aynı sorunları yazmış 3.90 kullanıyorum acaba sorun nerde ? :S

nasıl yüklemem gerekiyor ? :S bu arada psp slim bendeki fat değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostlee -- 16 Ağustos 2008; 11:21:07 >
  • benimde aynısı slim 3.90 m33-3 800890 li bişey diyo kernel 1.50 ama olmadı bitğrlü yardım pleASEAQ TV ye nasıl hükümü edcez

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Winvrour

quote:

nasıl yüklemem gerekiyor ? :S bu arada psp slim bendeki fat değil
  • Çok güzel teşekkürler
  • byeler bu topic yasarsa eminim cok ii programları burada paylasabiliriz lutfen ben buldum cıkardım sizde yasatın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceci

-------------------PSP.MOVİE.CREATOR-V2.0.1---------------------

Tasarım mp4 leri daha hızlı ve kaliteli çıkarıyor ve h264 codec ile mp4 leri dönüştürebiliyor.

İNDİRR:http://rs12.rapid share.com/files/3016302/PSP.Movie.Creator-V2.0.1_-****.com.rar

RESİM ektedir...

linkte bi sorun var sayfa açılmıyor .... birde bu program sayesinde her türlü videoyu psp formatınamı cevirip yükleyebiliyormuyuz acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanfindik3000 -- 15 Eylül 2008; 22:33:23 >

• ya bu psp slim ıcın web browser yokmu yaw opera safarı felan. berbat bunun orj. browserı
  • Arkadaşlar şu psp için adam gibi bir int. browser yok mu, bence en öncelikli program bu, int.te o kadar aramama rağmen bir tarayıcı bulamadım pspm için
  • Merhaba arkadaşlar ben bu programı indirdim "LiveMSNBeta_Build_v1.01" dediğiniz gibi adres çubuğuna file:/psp/common/wlpm/screen.html yazdım bağlandı e mail adress im kısmına kendi mail adresimi ve şifremi girdim bağlan dediğimde böyle bir uyarı çıkıyo : " Object not found! The request URL was not found on this server.The link on the referring page seems to be wrong or outdated.Please inform the author of that page about the error." lütfen yardım edin nasıl çözebilirim bu sorunu...psp im fat ve system software ım 3.90 M33-2 dir...
  • Orjinalden alıntı: ceci

---PSP den TELEVİZYONA HÜKMETMEK---

The game could not be started
    (8002014C) diye bi hata verdi :/ çözemedim valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: WOWOZANGE

quote:

Orjinalden alıntı: ceci

WOWOZANGE DEDİKLERİNİ YAPTIK...ACABA DOSYA ICINDEKİ DScaller4115.exe yi de pspye kuracagız dimi?ayrıca psp de ınternetın olması da sart mı?bıraz daha acarmısın konuyu!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: WOWOZANGE

Birazda ben ekleyim

PSP de TV izlemek

TVSP klasörünün içindeki TVSP.ini dosyasını notepad ile açtığınızda orada yazan ip'yi size ait internet ip'si ile değiştirin ve kaydediniz
    TVSP ve TVSP% klasörlerini ms:\PSP\GAME adlı dizine kopyalayın ve PSP menuden çalıştırın.
    Ben denedim ve mükemmel çalıştı yalnız çalıştımak için PC de tv kartı olması gerekiyor...

http://rapid share.com/files/16290368/PSP_TV.rar

Dscaller pc ye kuruluyor bağlantıyı ise wirelessten sağlıyor yani wireless açık olcak...

psp vista theme

http://rapid share.com/files/752378/WINDOWS_VISTA.rar

psp de e-book okuma ve görüntüleme

http://rapid share.com/files/754010/Bookr_shadowan_.rar

psp de e-mail (pop3 ve smtp destekli)

http://sourceforge.net/projects/psposte

kardeşim .rar şifrelerinide yazarsan süper olur

• neredeyse verdiğiniz hiçbir link çalışmıyor msn ve alarm çalışmıyor başka sitelerden denediğim alarm uygulamaları da oyunlarda başlıyor sonrra psp kendi kendine çıkıyor linklere bi göz at ceci lütfen diğer linkleri şimdi deneyeceğim acil cevap lütfennnn
  • En yenisi 1 yılı geçmiş linklwe tabi çalışmaz
  • Hocam bir buçuk sene olmuş, doğaldır çalışmaması, ilgili arkadaşlara özel mesaj atmayı deneyin, belki ilgilenirler...
  • Arkadaşlar oyun oynarken şakrı dinlemek için program yokmu.????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceci

enteresan valla currupted data nasıl cıktı sende anlamadım valla....teksin galiba bu konuda

bende de aynısı oluyo
  • merhaba arkadaşlar

konunun 6 sayfasını da inceledim fakat bulamadım. sorum şu: internette flash lı sayfaları görüntüleyemiyor. ayarlarda flash açık fakat gene de olmuyor. nedir çözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahmk

merhaba arkadaşlar

konunun 6 sayfasını da inceledim fakat bulamadım. sorum şu: internette flash lı sayfaları görüntüleyemiyor. ayarlarda flash açık fakat gene de olmuyor. nedir çözümü?

herhangi bir çözümü yok video izlemek istiyorsan psptube indir
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.