Şimdi Ara

---PSP PROGRAMLAR BURAYA!!!---psp live messenger....vs (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
2
Favori
111.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende psp slim 3.90 m33-2 var 3.71di ben yükselttim çünkü pspm ile rapid share sitesinden dosya indiremiyorum free tıkladıktan sonra zamanın sayması gereken yerde enable javascript çıkıyor pspnın browser ayarlarında java on konumunda ama olmuyor aynı sorunu sizde yaşıyormusunuz çözümü varmı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFist -- 9 Mart 2008; 23:00:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WOWOZANGE

psp için yacc (iso-cso-dax) mükemmel compress ve decompress

umdgen den - iso to cso conv. vs vs programlardan biraz daha iyi sıkıştırma yapabiliyor tavsiye ederim...

http://rapid share.com/files/16425239/yacc.exe.html

PROĞRAM ÇALIŞMIYOR HATTA MS KARTIMI YAKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kojirooo -- 29 Mart 2008; 11:48:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nec

quote:

Orjinalden alıntı: WOWOZANGE

psp için yacc (iso-cso-dax) mükemmel compress ve decompress

umdgen den - iso to cso conv. vs vs programlardan biraz daha iyi sıkıştırma yapabiliyor tavsiye ederim...

http://rapid share.com/files/16425239/yacc.exe.html

beni mahveden proğram ms kartımı çökeltti pro değilmiş meğer virüsün ta kendisi 70 ytl zarar verdi bana sakın indirmeyin

ben indirdim çalışmadı bu program gittim başka yerden indirdim çalıştı gerçekten güzel bi program bence

• kardeş çok güzel paylaşımlar var burda ya hll olsun ellerine sağlık.sen bence burda bi imza yap üye alanıda yap güzel olur.

ayrıca sorum:psp 3.71 m-33 bunların hepsini çalıştırır mı?
  • peki psp de wep şifresini kıran program var mı yada ona benzer bir şeye rastlayan?
  • ARKADASLAR ARANIZDA PSP LIVE MESSENGERE KURUP KULLANAN VARSA NASIL YAPTIKLARINI ANLATIRLARMI ACABA BEN ILK SAYFADAKI GIBI YAPIYORUM AMA ALTINDAKI LINKI PSP YAZIP ENTER DIYINCE HATA VRIYOR HATASI VERIYOR BU ARADA VERSIYON 3.90 M33 LUTFEN YARDIM EDIN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutgultekin79 -- 21 Nisan 2008; 15:20:26 >
  • arkadaşlar uzun arayışlardan sonra 3.90 M33-3 icin IRSHELL 3.90 ı buldum yükledim
    sonunda calıştırabildim güzel bişeye benziyo neler yapabildigini bende biliyorum açıkçası bilen arkadaş
    bi zahmet anlatırsa sevinirim.

BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ

Şifre : bardrock

Kurulum gayet basit IRSHELL dosyasını hafıza kartının ana dizinine RECOVERY dosyasını
    PSP klasörü altında ki GAME klasörüne atıyoruz o kadar.
    bide seplugins diye bi dosya var o da programı açılışta çalıştıraya yarıyo galiba
    ben onu yapmadım nasıl yapıldıgını bilmiyorum.

neyse ilk paylaşımım hayırlı olsun

• güzel paylaşım böle şeylerin devamını dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceci

---PSP DE KABLOSUZ VİDEO İZLEMEK İÇİN---

İNDİRR: http://www.pimp ware.org/PiMPStreamer-0.76.zip

CALISTIGINA DAİR KANIT:http://rapid share.com/files/1127873/video-0035.rar.html

KURULUM:Evet arkadaşler kablosuz olarak videolarımızı izlicez ilk önce vericeğim dosyaları indirin psp’yi usb moduna getirin ve pspinstall.exe dosyasını çalıştırın o kendi yükleyecek psp ye
    Sonra PimpStreamer.exe dosyasını çalıştırın sonra browse’ye tıklayın ben yüzüklerin efendisini izlemek istiyordum o yüzden onu seçtim aslında seçmeyebilirsiniz bunu yapmamızın sebebi daha kolay video’yu bulmak bilgisayarda, işlem bitti.Sıra psp’de psp’den programı çalıştırın karşınıza network configurations seçeneği çıkıcak siz hangisini kullanıyorsanız onu seçin seçeneklere tıklayın ve karşınıza ana menu gelicek iki tane rss çıkıcak ve diğerleri sizin gösterdiğiniz dir:/c ile bilgisayarda gezebilirsiniz onun altındaki sizin daha kolay bulmak için gösterdiğiniz dosya ben onu seçtim ve en sonunda video başlıyoooooo hemde kablosuz

Bunları kullanmak için
    1 adet psp
    1 adet kablosuz modem
    1 adet pc (kablosuz desteği olması lazım)

---PSP PROGRAMLAR BURAYA!!!---psp live messenger....vs

Ben kablosuz olarak psp'de izlemeyi başardım ama donarak ilerliyor
    Ne yapmam gerekir ?

• ya benim versiyoum 3.71-m33 ama psp tv bende açılmadı fln dedi "oyun açılamıyor" falan yazıyor ekranda bir yardımcı olabilir misiniz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoldroY -- 24 Mayıs 2008; 20:19:48 >
  • yardımcı olan yok mu...
  • psp için swf player yani flash uygulamalaırını, oyunlarını çalıştırabileceğiniz. internet browserden bağımsız çalışıyor

http://rapidshare.de/files/39686320/SWFPlayer-v1.3.rar.html

• quote:

---PSP den TELEVİZYONA HÜKMETMEK---

---------İNDİRR-------

LİNK1:http://dl.qj.net/PSP-Universal-Remote-Gaming-Consoles-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/985/catid/189

LİNK2:http://rapid share.com/files/11562482...rsalRemote.rar

Kurulum : Sıkıştırılmış dosya içerisinde bulunan UR ve UR_~1% klasörlerini Hafıza kartınızın

içerisindeki PSP/GAME klasörü içerisine kopyalayın,

Uzaktan kumanda kodlarının yer aldığı remotes klasörünü Hazıfa kartınızın ana dizinine kopyalayın,
    Programı çalıştırın,

Kare tuşuna basıp listeden marka ve model seçiminizi yapın,
    yuvarlak tuşu ile istediğiniz komutu gönderin...

BEN DENEDIM ACAYIP EGLENCELI OLUYO...BIRILERI KIZINCA DAHA DA ZEVKLI HALE GELIYO...TELEVIZYON KANAL DEGISTIRIYO SESI KISILIYO VE BULAMIYOLAR NEDENINI VE BEN GULMEKTEN OLUYORUM....SÜPER YAWW....

File Description
    One of the most requested applications for the PSP has finally become a reality! Thanks to Massa84 you can now turn your PSP into a universal remote capable of controlling thousands of devices! Thanks to Alexmae for the info and the translation!

WORKS ONLY ON 1.50

what it does

it lets you emulate every remote supported by lirc (www.lirc.org), they're nearly 1800 (all included in the release)

for the remotes not yet supported i suggest you to try to use the others remoted from the same manufacturer. there's a good probability that they would work

how do i make it work?

- extract the archive in the psp root
    - launch the app
    - press square and the remote list will appear
    - select the manufacturer pressing x
    - select the remote pressing x
    - program will "reboot"
    - press circle to make appear the commands list
    - select the command and press x

to exit press triangle! home button makes the psp crash

what will it do:

in a near future it will have a leaning commands functio, the gui will be improved now it's a little bit empty
    raw lirc support

these files are already available but the app doesn't find any command

http://dl.qj.net/PSP-Universal-Remote-Gaming-Consoles-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/985/catid/189 den alıntıdır

burada dioki sadece 1.50 de calısır bunuda soleseydn yazdgın yerde daha ii olurdu simdide nsl 1.50 yapabilecegimi solermsn?

• quote:

kernelı degistirince çalısır!!
    denersin çalısmazsa 3,03oe-c de kerneli 1 50 yaparsın çalısır!!

az once bu mesajına gozum iliştide benm versyonum 4.01 M33 bunu nsl kernel yapabilirim ??
  • tv ye hükmetmek programını indirdim dediklerini yaptım çalışmadı

The game could not be started.
    (80020148)

böle bişey diyo nasıl yapcam yardım edin lütfen

versiyon: 3,90 m33-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanthochroid -- 17 Temmuz 2008; 12:53:06 >
  • quote:

MALESEF ANCA BIR MESAJDA 3 RESİM EKLETİYOLAR O YUZDEN BENDE BASKA BASLIKLARDA RESİMLERİ VERİYORUM...4---5---6.RESİMLER BURADA

LİNK ÖLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

• quote:

Orjinalden alıntı: DH|UnderTaker

up

nereya atacaz bide versiyonum M-33 3.90 da çalışır mı
  • bu programlar psp slimde çalışmıyomu
  • Evet arkadaşlar incelenen programlara şu versiyon ile test edilmiştir - denenmiştir yazılsa idi daha gzl olabilirmiş.. Ama yinede emeğinize sağlık..
  • ya arkadaşlar biri ms sinin programlarını ata bilirmi ya hafıza kartındaki tüm herşeyi şimdiden saol
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.