Şimdi Ara

---PSP PROGRAMLAR BURAYA!!!---psp live messenger....vs (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
2
Favori
111.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flasha yazan programları belırtıyoruz arkadaslar!!
    for:burem!!
  • 3.03 OE-C DE ÇALIŞIRMI?
    quote:

Orjinalden alıntı: ceci

---PSP den TELEVİZYONA HÜKMETMEK---

---------İNDİRR-------

LİNK1:http://dl.qj.net/PSP-Universal-Remote-Gaming-Consoles-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/985/catid/189

LİNK2:http://rapid share.com/files/11562482...rsalRemote.rar

Kurulum : Sıkıştırılmış dosya içerisinde bulunan UR ve UR_~1% klasörlerini Hafıza kartınızın

içerisindeki PSP/GAME klasörü içerisine kopyalayın,

Uzaktan kumanda kodlarının yer aldığı remotes klasörünü Hazıfa kartınızın ana dizinine kopyalayın,
    Programı çalıştırın,

Kare tuşuna basıp listeden marka ve model seçiminizi yapın,
    yuvarlak tuşu ile istediğiniz komutu gönderin...

BEN DENEDIM ACAYIP EGLENCELI OLUYO...BIRILERI KIZINCA DAHA DA ZEVKLI HALE GELIYO...TELEVIZYON KANAL DEGISTIRIYO SESI KISILIYO VE BULAMIYOLAR NEDENINI VE BEN GULMEKTEN OLUYORUM....SÜPER YAWW....

• kernelı degistirince çalısır!!
    denersin çalısmazsa 3,03oe-c de kerneli 1 50 yaparsın çalısır!!
  • 3.11 yüklenelen programların adlarını yazabilirmisiniz
  • valla kardes en azından bende 3 11 oolmadıgı için deneme fırsatım olmadı......!!!!!!! ama sen deneyebilirsin zaten flasha yazan program yok benım verdıklerımde ve fazla uzun da surmuyolar en saglıklı yol ındır ve dene ıstedıklerını!!!!!!
  • arkadaslar benim psp 2.81 benim psp için çalışacak bir program warmı burda? 1 de 2.81 downgrade warmı (umd ye gerek kalmadan). saolun
  • downgrade için formu biraz incelemeni tavsiye ederim!!
  • Arkadaşlar bu Psp'de msne nasıl bağlanıyorsunuz ya'ni bilgisayara bağlıyarak mı ? yoksa normal cep telefonu gibi mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: macrolight

Arkadaşlar bu Psp'de msne nasıl bağlanıyorsunuz ya'ni bilgisayara bağlıyarak mı ? yoksa normal cep telefonu gibi mi ?

internete giriyosun PSP'den. adres cubuguna www.ebuddy.com yaziyorsun. tak msn'desin
  • tabi bide programı var ama yavas diyolar....
    ebuddy yi öneririm...arkadas anlatmıs zaten nasıl yapacagını...!!!!
  • (psp e book) kırık arızalı link yazmışsınız sağlam link bilen varsa yazabilirmi
  • wowazange el atsan iyi olur kardeş linkin bozulmuş!!!!
  • kumanda programı 3.10 da çalışmıyor denedim olmadı
  • evet 1 50 de deneme sansın varsa calısır..ama senınkı sanırsam orıgınal..yapabılecek bısey yok sanırım..beklemekten baska..!!
  • ya bu rapid share sitesinden indirirsen paralımı oluyo
  • HAYIRR FREE OLANI SECICEKSIN PRO OLANI SANIRIM OOLE AMA FREE SANA O DOSYAYI INDIRMEN ICIN YETERLİ OLUR YANİ BEDAVA..!!!
  • qanqalar bu topic çok güzel gidio bazı arkilerime bu forumu önerion yeni konsolcular buluom sizlere

ve rapid share den 1 saatte 5 dosya indirmek isteyen bana gelsin yani pm atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piyuv_ -- 27 Mart 2007; 14:00:10 >
  • hoca mac linki ölmüş calışmıyo başka bi link koyarsan sevinirim denemek istiyom mac i
  • ben bu XMB WAVE EFFECT lerden bir tane kurdumda arkaplan siyah olmadığı için pek hoş durmadı. bu arkaplanı nasıl siyah yapabiliriz bilen varsa yardım edebilir mi?
  • PSP nin arka planından bahsediyorsan theme ayarlarından yapabilirsin ama wawe effectten bahsediyorsan biraz zor photo shopla belki gerçekleştirebilirsin..!!!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.