Şimdi Ara

---PSP PROGRAMLAR BURAYA!!!---psp live messenger....vs (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
2
Favori
111.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bisey diil ne demek
  • Paylaşım için teşekkürler
  • evet bazı linkler oldu çünki o dosyaların temini saglayan sitelerin bazıları kapanmıs kusura bakmayın bakıcaz artık bı caresıne bulursam baska bır download yeri yazıcam enkısa zamanda..!!
    quote:

Orjinalden alıntı: LORDYARGIC

hoca mac linki ölmüş calışmıyo başka bi link koyarsan sevinirim denemek istiyom mac i
  • ALPTEKİN kardes yazmısın oraya forum kurallarını oku diye....okumama gerek yok bende biliyorum dediğin türden konuların yasak oldugunu ama sende o zaman konuları iyi takip et....nerdeyse kon ular acılalı 2 hafta oldu sonra kapattın sendede sorun var...

ayrıca olayları kisisellestireceksen forum yoneticiliğinden de istifa etmeni öneririm....bunu söylüyorum çünki yazıma karsılık bır ust konu olacak topicimi silmissin bu biraz örümcek kafalı olmaktır......eger bunlarada bir sözün varsa söylemene gerek yok... bu topicide sil tamam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceci -- 17 Nisan 2007; 22:25:07 >
  • Evet.PSP'lara Bulaşan Virüsler Mevcuttur.Ve Bulaştığı Zaman Temizleme İhtimali Yoktur.Cihazı Kullanılamaz Hale Getiriyorlar.'Yok Be Garantisi Var'diyecek olursanız sözünüzü kesmiş gibi olmayayım bu tip olaylar kullanıcı hatasına girer.Sony'nin teknik servis ücretlerini eminim herkez biliyordur
  • uyarı için saol
  • ceci o ne cevap be
  • güzel bişr cevap tam yerinde oldu...adam keyfine topic siliyo deli oldum ya
    konu uzun simdi anlatmiyim ama cevap tam yerinde
  • homebrewler bıçak gibi kesildi dahada çıkacağını tahminetmiyorum.
    Keşke sony engellemeye çalışacağına teşviketmeye çalışsaydı linux gibi hergün yeni bişey kursaydık
  • engellediyse dostum sonucta kendisi açısından iyi olanı yaptı bisim acımızdan da böle kalakaldık..
    tırt oldu yani
  • valla ben enazından umdye muhtaç olmadığımada dua ediyorum
  • kanımca ona herkes dua ediyodur...düsünsenize elimizde olan oyunları ya hiç oynayamıyacaktık yada bir servet kadar para vericektik.....
    sükür wala
  • servet veremeyeceğimize göre dünyanın en büyük mp3playeri olacaktı çok şükür
  • winamp benzeri bir mp3 programı varmı?
  • arastırayım... ama harbiden güsel bir fikir olsa tam süper olur... bakalım
  • -------------------PSP DE FULL EKRAN VİDEO İZLEMEK-----------------------

LİNK::http://forevergeek.com/psp/watch_fullscreen_video_on_your_psp.php

NOT: Sadece 1.50 içindir..!!!! Kusura bakmayın çünki programın direk adresi yok ve ingilizce oldugu için ceviri yapmadım belki yanlıs bisey yaparım diye...size mahçup olmak istemem ama adresta neyin nasıl yapılacağı gayet acık oladı yardım ederim....kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceci -- 23 Nisan 2007; 11:04:28 >
  • -------------PSP MAC OS X 3.1--------------

LİNK:http://ipsp.kaisakura.com/

LİNK ölmüstü yeniledik....
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.