Şimdi Ara

PSP Sahipleri Yaşlarınız Kaç? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
7.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 senedir kullanıyorum
  • benim yaşta 21 ama görünen o ki daha 60 ıma kadar hertirlü oyunu oynarım sırf oyun oynama sevdam yüzünden kız arkadaşımı kaç kere beklettim allah bilir :P
  • içimizdeki çocuk ölmesin
  • 29,5
  • 21 yaşlandık artık ps3ten aşşağısı kesmez
  • benim yaşım 15 ama babamda oynuyo 45 yaşında 30 yaşında kuzeniminde var sürekli oynuyoruz
  • 20 :) sonuna kadar devam
  • 16
  • 19, ama 17den beri elimde
  • yazın aldım hala bıkmadan oynuyorum. kolay kolayda bıkacağımı sanmıyorum. yaş 19
  • 25 yaşındayım patapon ve loco roco diyorum başka birşey demiyorum.
  • Bende oynamak için sabırsızlanıyorum. PS2, PS3 oynamamış biri olarak sanırım bana bu alet devrim gibi gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 11 Ocak 2009; 14:25:52 >
  • 16
  • 15
  • valla yaklaşık 6 ay önce benim hatun tutturdu alalım diye gittik aldık 6 aydır elimden düşüremiyorum şu an become a legend oynuyorum silent hill favorimdir gow ile

yaş olayına gelince ben 23 hatun 22 + karşı komşumuz bir abimiz var 28 yaşında onda da var
  • 4 Sene önce psp almıştım 20 yaşımdayken 2 sene önce kuzenime aldım orta 1 e gidiyor bu yazda dayımın oğluna alıcam sünnet hediyesi ilkokul 1e gidiyor. Bence çoğu yaştaki insana hitap eden bir alet
  • 32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alireis -- 11 Ocak 2009; 18:38:18 >
  • O maşallah çok mutlu oldum ya çocukmusun sen diye dalga geçmelerinden korkudum
  • 27
    xbox vardı,pspye vakit kalmıyor die sattım peşine xbox yandı
  • benim babamda arasıra benden alıp oynuyo yarış falan yaşıda 49

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 11 Ocak 2009; 20:48:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.