Şimdi Ara

PSP Sahipleri Yaşlarınız Kaç? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
7.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 yaşında atari aldım mario falan öyle gittik (gıcıklık olsun diye atttaaari derdim :) )Sonra 11 yaşımda PS 1 aldım.Lise 1 geldikten sonra oyunlarla aram bir süre olmadı 5 yada 6 yıl.Şimdi 21 yaşıma giricem ve PS3 hemde PSP'im var takılıyoruz.Sonuna kadar devam.PS3'de ki grafikleri gördükten sonra PSP oynayasım yok sadece PSP 'de film izliyorum o kadar
  • yaş 33 oldu, metroda elimde psp görenler bazen garipsiyor ya da bana öyle geliyor ama umrumda değil, yolculuk boyunca vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum zaten...
  • Benim yaşım 18.Ve psp ile oynamayı çok seviyorum.Burada birşey belirtmek istiyorum.Psp'ye gameboy diyorlar.Psp bir gameboy değildir.Ayrı bir konsoldur.Psp'yi gameboy olarak görenler var.Benimde içimden geldi.Söyleyeyim dedim.
  • Yaş 34 ve elimde PSP :)
  • 26
  • 21 Yaşındayım :D Psp Kullanıyorum :) Favori Oyunum pes2009 . Gow. ve Tekken Dark
  • şu an 19 um bir senedir kullanıyom
  • 29 dan benden
  • 40+ Psp'mden cok memnunum
  • Arkadaşlar PSP'm bugün geldi. Gerçekten çok deli bir aletmiş Görüntüsü beni tatmin etti eğlenmek için ideal. Çok güzel oyunlar var ya. Hele ki burnout legends oyununa bittim böle aksiyon dolu zevkli oyun görmedim.
  • hayırlı olsun. güle güle kullan.

benim yaş 18 valla 40 yaşına kadar gelsemde oyun oynamayı bırakmam.
  • Yaş 29 ama hala çocuğum
  • ben 17.asıl psp nin sahipi olan abim 20 yaşında
  • 29,5
  • 26
  • 15
  • 19 da benden. psp nin yaşı yoktur.
  • ölümüne psp
  • 26 :)
  • 21
    geçen dolmuştayken taktım kulaklığı başladım patapon a yanımdada yaşlı bi teyze

kadın tip tip bi bana bakıyor bide oynadıgım oyuna bi yandan da töbe töbee diye mırıldanıyor

kendimi iyice kaptırmışım ineceğim yeri kaçırdım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.