31 yaşındayım ve psp'ye aylardır yeni ve güzel oyun çıkmamasından dolayı emulasyonlara takılıyorum..
28 yaşındayım ve psp oynuyorum...
22
25
21
way be geç kalmamışım
18
PSP de Patapon ve LocoRoco favorim
ps3 sahiplerinin orta yaş ya da 20 küsürlü yaşlarda olanlarda bulunması ( çoğunlukla ) ps3 ün pahalı ve aldığında oynaman için lcd ekran tv alman gerekmesidir.psp ise kısmen daha ucuz olup lcd tv ( full hd ) gibi gereksinimlerinin olmaması ... burda yaş egosu tatmin edilecekse ben 3 yaşındayım nolucak şimdi ?
valla ben bi video izlemiştim ufak amerikalı bi cocuk youtubda benim gecemediğim bölümleri geciodu sinir oldum ya ayrıca ben psp iyi kargodan aldığım zaman fedex paketin üstüne cocuk oyuncağı yazmıştı ingilizce daha ilk alışımda moralmen çöktüm
28, ama bu gidişle 38-48-58-68... diye gidecek, ömür el verdiğince elimde bir joystick, joypad veya handeheld konsol olacak
Oyun gibi interaktif ortamlarda yaş çok çeşitli olabiliyor ... Çok şaşırtıcı yaşlar çıkabiliyor ki şaşırmamak lazım bu deneyimi herkesin yaşaması gerek
Bu arada yaşım 19
yaşım 15 ama genellikle film müzik ve foto için falan kullanırım çok oyun oynamam anca fifa faln...
17 ama SWAT arkadaşımızın 17 olduğundan şüpheliyim Ps3 ü varken övüyordu xbox aldığı günün ps3 bölümüne çocukça şeyler yazıyor :S herkezde aynı kanıda bakabilirsiniz :S Swat senden beklemezdim ama kendi gözlerimle gördüm yazdıklarını.