Şimdi Ara

Aldığınıza Pişman Olduğunuz Oyunlar ve Aksesuarlar :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
4.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sattığınıza pişman olduğunuz oyunlar başlığı varsa aldığınıza pişman olduğunuz oyunları başlığı neden olmasın dedim ve aksesuarları da işin içine katıp bir çırpıda açıverdim. Biraz geçmişi hatırlayıp biraz bugünden bahsedelim. Bakalım neler bizleri pişman etmiş.

Pişmanlıklarımızın nedenleri sadece yanlış kararlar değil, fiyat düşüşleri, alır almaz daha ucuzunu bulmak, milletin dolduruşuna gelmek, yanlış duyumlar almak, yapımcıların kandırmaları, denemeden almak falan da filan işte olabilir. Geniş spektrumlu düşünelim.

Mesela saksıyı zorlamaya bile gerek kalmadan Blur diyorum. Sadece kapağına baktım o kadar, nasıl bir basiretsizlik oldu anlamadım. Ne sitesine girdim, ne SS araştırm, ne konusunu okudum, ne yorumlara baktım. Kapağına kanıp aldım 3. yarışın sonuna kadar zor sabredip eject tuşuna bastım, kutusuna aynen geri koyup ertesi akşam derhal takasa verdim.

Xbox 360 a direksiyon aldım bir hevesle, kısa süre sonra direksiyon boşluk yaptı ve inanılmaz canım sıkıldı, Microsoft nasıl böyle dandik bir şey yapmış anlamadım ve yok pahasına arkadaşıma sattım, hatta hibe ettim diyelim. Aldığıma pişmanım, sattığıma ayrı pişmanım çünkü yerine direksiyon bulamadım.

Media Markt mağaza açılışında 399 tl ye wii sattı, kapıdan girdim baktım bir tane kalmış, elimi uzattım aldım, sonra yine bir basiretsizlik ay sonunda alırım diye bıraktım, 5dk sonra aklıma geldi almaya gittim kalmamıştı. Almadığıma pişmanım.

Arkadaşım Amerikadan gelen ve hiç kullanmadığı G940 ı 200 dolara bana satmak istedi, salak gibi yerim yok dedim almadım adam sattı başkasına, şimdi içim içimi yiyor almak için ama alet 700 tl fiyatla satılıyormuş ülkemizde. Çok pişmanım.

• oyun olarak pisman oldugum ferrari oyunudur hakıkaten 10 dakıka zor tahammul edebıldım ve hemen aldıgım fıyata sattım neysekı zararsız atlatmıstım:) aksesuar olarakta offıcıal headset almıstım sony nın ama 2 kere kullandım baktım hıc bana gore degıl onuda hemen sattım.
  • Uncharted 1. Bir de tartışma olmasın ama ben ps3u aldığıma pişman oldum direk. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Uncharted 1. Bir de tartışma olmasın ama ben ps3u aldığıma pişman oldum direk. :D

Tartışma yaratmak için değil de sonuçta görüşlere saygı duymalı ama meraktan soruyorum"Niye ki?"
  • prince of percia,far cry2,pes09 (hayatımda ılk kez pes oynadım bır daha asla pes aman allah korusun )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel Van Helsing

quote:

Uncharted 1. Bir de tartışma olmasın ama ben ps3u aldığıma pişman oldum direk. :D

Tartışma yaratmak için değil de sonuçta görüşlere saygı duymalı ama meraktan soruyorum"Niye ki?"

XBOX kopya oyun var ya ondandır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravenlyx

quote:

quote:

Senin sahip olduğundan daha fazla orjinal oyunum vardır merak etme, hem de pc platformunda. Hani şu en rahat kopya oynayabildiğin platform. Bilip bilmeden sallama düzgün konuş.

Gabriel Van Helsing
    Dostum ben aldıktan sonra 360 slim çıktı. Şimdiki aklım olsa fwsiz bir slim alırdım. Live, gamepad ve multiplatform oyunlar için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dj hero.. 2 kere oynadım ve hemen sattım. zevk meselesi bana hissiyat vermedi.:)
  • PS Eye aldığıma pişman oldum. Mikrofon olarak kullanayım desem işime yaramıyor, sesleri hoparlörden veriyor. GT5 çıkınca head tracking sisteminde kullanırım diye teselli ediyorum kendimi. Move alacağım zaman da sadece PS Move ve navigate controller'ı alırım artık.

Move'daki PS Eye ile Move'dan önce satılan Eye'lar arasında bir fark yoktur herhalde?

Aldığıma çok pişman olduğum oyunlar da oldu ama onları takasa verip kurtuldum en azından. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 31 Ağustos 2010; 21:21:31 >
  • Geçen sene,Forza 2 model x360 direksiyonumu 250 liraya satın almıştım,kısa süre sonra cihazım E74 verdi,ben de moralim bozulunca,1 aylık direksiyonu o an boşluktanmıdır nedir 150 liraya sattım.

Çok pişmanım.
  • Blurun demosunu oynadım hoşuma gittiaçıkcası neden sevmedinki şmdi almak istiyorum fakat bulamıyorum.
    Aldığıma pişman olduğum oyun: Kill Zone 2
  • ufc 2009.. arkadaşımı devamlı dövdüğüm için benimle oynamıyor oyun boş boş yatıyor..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Senin sahip olduğundan daha fazla orjinal oyunum vardır merak etme, hem de pc platformunda. Hani şu en rahat kopya oynayabildiğin platform. Bilip bilmeden sallama düzgün konuş.

Gabriel Van Helsing
    Dostum ben aldıktan sonra 360 slim çıktı. Şimdiki aklım olsa fwsiz bir slim alırdım. Live, gamepad ve multiplatform oyunlar için.

Sallama diyene bak bende ne kadar oyun oldugunu saydın mı ? Neyse konuyu saptırmayalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: SüfeMan

Blurun demosunu oynadım hoşuma gittiaçıkcası neden sevmedinki şmdi almak istiyorum fakat bulamıyorum.
    Aldığıma pişman olduğum oyun: Kill Zone 2

Fazla arcade geldi bana, öyle yarışırken patlayan hoplayan araçları sevmiyorum, ayrıca pistler de çok kötü ve fizikler berbat, arcade işte
  • Assassins Creed serisi tam 1 fiyasko oldu , aldığım gibi 1 saat dayanamadan satmıştım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Gabriel Van Helsing

Aldığınıza Pişman Olduğunuz Oyunlar ve Aksesuarlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q3n3 -- 31 Ağustos 2010; 21:51:19 >

• unchartedı şimdiki aklım olsa almam.atlama zıplama yerleri güzelde ateş etmeli yerler acayip can sıkıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Assassins Creed serisi tam 1 fiyasko oldu , aldığım gibi 1 saat dayanamadan satmıştım.

Oha
  • pes 10
  • Kane & Lynch 2

sakin ha sakin, paranizi daha iyi islere harcayin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.