Şimdi Ara

Aldığınıza Pişman Olduğunuz Oyunlar ve Aksesuarlar :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
4.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık konsol bölümündeki mesajların pek keyfi kalmadı sanki ha dostlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __HB__

quote:

Orijinalden alıntı: _Lechero_

quote:

Orijinalden alıntı: __HB__

Türkçe konuşabilir misin?

dost sanırım bana dedinde forumda küfür yasak arkadaş ne demek istediğimi anlamış

O kelimeyi demiyorum, diğer kelimelerini anlayamadım. Biraz da şaka kattım içine

kusura bakma o zaman bazen dikkat edemiyorum özet şu 1600 ytl=kazıklı voyvoda

• .Sorun değil.
  • anlayışın için teşekkürler
  • episodes from liberty city hayal kırıklığı oldu benim için . motorcu arkadaşları seçtiğimizde grafik tony li olan bölüme göre daha kötüydü. bu yüzden çok sinirlendim pc ye indirip oynadım. sonrasında hemen takasladım oyunu
  • The Club denen oyunu arkadaşım geçen gün verdi 20 dk oynıyabildim sadece sonra direk çıkardım cd yi :)
    beğenen arkadaşlar varsa bilemem zevk meselesi tabi ama arkadasıma hemen geri vericem :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bay.manyak

millet piyasadaki neredeyse bütün sağlam oyunlar için "aldığıma pişman oldum, 10 dakika dayanamadım, hemen takasladım, leş gibi oyun" vs... demiş. mafia 2 nin çimlerini geçtim bütün multiplatform oyunlar ps3 e leş gibi çıkıyor sanırım. bu kadar çok kaliteli oyuna kötü diyorsanız bence bu ps3 te bir sorun var demektir. bu oyunlar bu kadar kötü değiller. acilen bir xbox alıp tekrar oynayın beyler.

Burda sadece topu topu 2 -3 kişi oyun beğenmedi diye hemen millet beğenmedi deyip genelleme yapıyorsun.Gerçekden bu kadar düştünüz mü?Ayıp ayıp.Ps3'ün yok diye, ps3'de kopya yok diye, bu kadar da düşülmez ki?Acaba neresinden tutsamda eleştirsem, çamur atsam mantığı ile yazmaya devam edin bakalım.

• gow 3 ü demi beğenmemişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

Yalnız ilk Assassins' Creed gerçekten bayıktı, o yorumu yapana arkadaş %100 haksız değil. İlk oyunun senaryosu ikinci oyuna göre vasat, görevler zaten herkesin bildiği gibi aynı şeylerdi.

Ama arkadaş "ilk 1 saatte sıkıldım" demiş. Oyunun başlarında ben oldukça büyülenmiştim, sonradan görevler tekrarlayınca biraz sıkabiliyordu.
    Sanırım başka bir sebeple beğenmedi oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

pes 2008,pes 2010,gow3

Enemies coming
  • quote:

Orijinalden alıntı: cz

quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

Yalnız ilk Assassins' Creed gerçekten bayıktı, o yorumu yapana arkadaş %100 haksız değil. İlk oyunun senaryosu ikinci oyuna göre vasat, görevler zaten herkesin bildiği gibi aynı şeylerdi.

Ama arkadaş "ilk 1 saatte sıkıldım" demiş. Oyunun başlarında ben oldukça büyülenmiştim, sonradan görevler tekrarlayınca biraz sıkabiliyordu.
    Sanırım başka bir sebeple beğenmedi oyunu.

o altair ve arkdaşı aşşağı samanlıklara atlayıp diğer adamın isabet ettirememesi ve ayağının kırılması falan filan bence kendini tekrar değilde herkesin ing yeterli değil e oyunda yarısı film olduğu için onlarda çok haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

quote:

quote:

quote:

quote:

Bayonetta
    Kane&Lync 1
    Assassins Creed 2
    Race Driver Grid
    DevilMay Cry 4
    NFS Pro Street
    COD World at War -- igrenc ötesi sözde 720p hd olan grafiklerine 2 saatten fazla tahammül edemedim ..iyyy

assassins creed 2 mi ? uçmuşsun sen tanrı seni bağışlasın

Iyi de güzel kardesim herkes begenecek diye bir kaide yok..!! Ben oyunu begenmedim hem de hic,mekanlar sadece güzeldi o kadar oynanis beni resmen cildirtti .. Yani aldigimin 2. günü Uncharted 2 ile takasladim,iyiki de takaslamisim..Keske tanri yerine "ALLAH" sifatini kullansaydin.. .. Ayrica diyaneti niye karistiriyorsun,teessüf ederim

diyaneti karıştıran sensin dostum niçin allah yazdın durduk yere ?

Biz ayri Dünyalarin insanlariyiz seninle .. Ben ne diyorum,sen ne anliyorsun,,acil bi kulak-burun-bogaz-kraciger-pankreas dahiliyesine gitmeni öneririm göz sagligi icin birebir

sanane lem tanrı derim sanane koçum !! komik şey seni hay tanrım benimle muhattap olmak zorunda mısın ? sen de ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde bir randevu ayırt evlat . yeterki bana bulaşlam

hey meeaaan lanet olsun senin tek sorunun ne biliyor musun...

• rock band beatles ve gitarı.

çok pişmanım

isteyene uygun fiyata satabilirim
  • ps3 u ilk aldigim zamanlarda ona ozel cantasini almistim buyuk hevesle
    ancak hic kullanmadim bir kenarda duruyor
     Aldığınıza Pişman Olduğunuz Oyunlar ve Aksesuarlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SnakeTheRipper

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bayonetta
    Kane&Lync 1
    Assassins Creed 2
    Race Driver Grid
    DevilMay Cry 4
    NFS Pro Street
    COD World at War -- igrenc ötesi sözde 720p hd olan grafiklerine 2 saatten fazla tahammül edemedim ..iyyy

assassins creed 2 mi ? uçmuşsun sen tanrı seni bağışlasın

Iyi de güzel kardesim herkes begenecek diye bir kaide yok..!! Ben oyunu begenmedim hem de hic,mekanlar sadece güzeldi o kadar oynanis beni resmen cildirtti .. Yani aldigimin 2. günü Uncharted 2 ile takasladim,iyiki de takaslamisim..Keske tanri yerine "ALLAH" sifatini kullansaydin.. .. Ayrica diyaneti niye karistiriyorsun,teessüf ederim

diyaneti karıştıran sensin dostum niçin allah yazdın durduk yere ?

Biz ayri Dünyalarin insanlariyiz seninle .. Ben ne diyorum,sen ne anliyorsun,,acil bi kulak-burun-bogaz-kraciger-pankreas dahiliyesine gitmeni öneririm göz sagligi icin birebir

sanane lem tanrı derim sanane koçum !! komik şey seni hay tanrım benimle muhattap olmak zorunda mısın ? sen de ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde bir randevu ayırt evlat . yeterki bana bulaşlam

hey meeaaan lanet olsun senin tek sorunun ne biliyor musun...

seninde sürüyle problemin olmalı. lisedeki lakabın sorunlu idi sanırım? dikkat et kendine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarlamaca -- 2 Eylül 2010; 13:09:33 >

• uncharted 2,gow 3,cod mw2,ac2,resident evil 5,killzone 2, mgs 4 :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saidbaba

cod waw'ı konsol veya pc'de mi oynadın acaba :) yok yani 3 platformda da grafikler iiyyy değildi :D

Yapma hocam ya Allah askina.Yani oynamasam gercekten gözlerimle görmesem bi nebze ama grafikler icler acisiydi.Denied Ops´tan bir farkini göremedim.Tabii kisiye göre degisir,bu benim fikrim ve hala savunuyorum lafimi "iyyy"

evet oyunda Grafikler çok kötü ama herşey grafik değil bence hocam oyunun demosunu arkadaş tavsiyesiyle indirdim çok hoşuma gitti(grafikler hariç) şu oyunu ucuza gören varsa bi söylesin yav hemen alıcam

• Eye pet i aldım bi gazla hiçbir şeye yaramadı

bir de playstation ın ve xbox360 ın kumandalarını aldım film izlerken kullanırım diye. ama popcorn ve western digital media player lar ardından çıkınca ellimde patladı kumandalar
  • far cry 2 peffffffff
  • quote:

Orijinalden alıntı: uq4l4

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saidbaba

cod waw'ı konsol veya pc'de mi oynadın acaba :) yok yani 3 platformda da grafikler iiyyy değildi :D

Yapma hocam ya Allah askina.Yani oynamasam gercekten gözlerimle görmesem bi nebze ama grafikler icler acisiydi.Denied Ops´tan bir farkini göremedim.Tabii kisiye göre degisir,bu benim fikrim ve hala savunuyorum lafimi "iyyy"

evet oyunda Grafikler çok kötü ama herşey grafik değil bence hocam oyunun demosunu arkadaş tavsiyesiyle indirdim çok hoşuma gitti(grafikler hariç) şu oyunu ucuza gören varsa bi söylesin yav hemen alıcam

Aslında CoD4'ten daha detaylı grafikleri, ancak her şey karanlık olunca ve her şey eski olunca grafikler bize kötü geliyor Benim düşünceme göre oyunun story modu da sıkıcı, sadece Nazi Zombies olayı güzel, o da co-op olarak oynanırsa. Oyunun gerisi çöp.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.