Şimdi Ara

Aldığınıza Pişman Olduğunuz Oyunlar ve Aksesuarlar :) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
4.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meto_baran

quote:

Orijinalden alıntı: Efrasiyab1905

quote:

Orijinalden alıntı: meto_baran

quote:

Orijinalden alıntı: Efrasiyab1905

uncharted 2,gow 3,cod mw2,ac2,resident evil 5,killzone 2, mgs 4 :D

alın bunu dışarı

Yaşasın xbox...Bırakın ullaan :D

gears of war aldım attım bi köşeye ölee duruyo beğenmedim tırt

doğru söze ne denir..Saygılar abi..

• gow diyenler olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan04

gow diyenler olmuş

olamaz mı allah allah ne büyüttünüz oyunu.. tarzımız değil kardeşim ötesi var mı ben oyuna asla kötü demiyorum çok güzel hele grafiklerine hiç lafım yok ama benim tarzım değil böyle öldür ilerle öldür ilerle oyunları beğenmiyorum
  • quote:

gow diyenler olmuş

Anaa kas kafalı gerizekalının biri Yunan Tanrılarıyla atışıyor altı üstü. Ne var bu kadar abartacak bu oyunda valla anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

gow diyenler olmuş

Anaa kas kafalı gerizekalının biri Yunan Tanrılarıyla atışıyor altı üstü. Ne var bu kadar abartacak bu oyunda valla anlamadım.

gow 1 ve 2 yi oynamadan konuşmayalım
  • Forumda ironiden, kinayeden vb. anlayan bir insan evladı yok demek ki
  • dirt 3
  • GT5

Oyun çok kaliteli ama kesinlikle bana göre değil
  • GT5 Prologue.
    Oyun demoymuş,
    Online bölümleri çalışmadı,
    Çok az araç ve pist var,
    Gerçi 20tl ye almıştım ama,
    Yinede paraya yazık,
    Az biraz daha parayla tam sürüm GT5 alabilirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

gow diyenler olmuş

olamaz mı allah allah ne büyüttünüz oyunu.. tarzımız değil kardeşim ötesi var mı ben oyuna asla kötü demiyorum çok güzel hele grafiklerine hiç lafım yok ama benim tarzım değil böyle öldür ilerle öldür ilerle oyunları beğenmiyorum

Nicikinde nathan drake yazıyor dediğin gibi o da öldür ilerle oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

quote:

quote:

gow diyenler olmuş

uncharted ta asıl amaç adam öldürüp bir ileriye gitmek değildir eğer oyunu oynayıp bunu çıkardıysan boşuna oynamışsın dostum türkçe dublajlı bir fim gibidir uncharted. çatışma belli yerlerde var oyunun amacı ne çözülmek isteniyorsa o sırrı çözmek,bulmak bunun yolunda ilerlerkende çatışma var,bulmaca var vs. sadece araç gibi birşey .

• quote:

quote:

quote:

quote:

gow diyenler olmuş

uncharted ta asıl amaç adam öldürüp bir ileriye gitmek değildir eğer oyunu oynayıp bunu çıkardıysan boşuna oynamışsın dostum türkçe dublajlı bir fim gibidir uncharted. çatışma belli yerlerde var oyunun amacı ne çözülmek isteniyorsa o sırrı çözmek,bulmak bunun yolunda ilerlerkende çatışma var,bulmaca var vs. sadece araç gibi birşey .

God of war 3 de de bulmaca vb herşey var. Yanlış yorumlamışsın onu söyledim sadece. Şunu da belirteyim God of War 3 sayesinde bugün birçok oyunu Türkçe olarak oynadık. Eğer God of war 3 30000 ( belki daha fazladır) satmasaydı. Bugün Exclusive oyunları Türkçe oynamayacaktık.Bunu God of Wara borçluyuz.

• PS3 Move. ama satmak da ıstemıyorum lazım olur belki diye. öylece duruyor bos bos
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

PS3 Move. ama satmak da ıstemıyorum lazım olur belki diye. öylece duruyor bos bos

zevkli de tek kişi çok sıkıyor bende de var aslında alırken çok guzel duruyor ama tek kişi sarmıor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

PS3 Move. ama satmak da ıstemıyorum lazım olur belki diye. öylece duruyor bos bos

zevkli de tek kişi çok sıkıyor bende de var aslında alırken çok guzel duruyor ama tek kişi sarmıor

evet tek olmuyor :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gow diyenler olmuş

God of war 3 de de bulmaca vb herşey var. Yanlış yorumlamışsın onu söyledim sadece. Şunu da belirteyim God of War 3 sayesinde bugün birçok oyunu Türkçe olarak oynadık. Eğer God of war 3 30000 ( belki daha fazladır) satmasaydı. Bugün Exclusive oyunları Türkçe oynamayacaktık.Bunu God of Wara borçluyuz.

tabiki kardeşim ben sadece benim zevkime uymadığımı söyledim yoksa grafikler falan süper zevklerine uyan oyunculara ne mutlu

• gt5 standı polonyadan getirttim kilom dolayısyla kullanamadım wheel stan pro neyseki donanım haber sayesinde ist. dan bir arkadaşa sattım o kullanıyor
    aslında çok güzel bir stand ama kilom olması ayaklarımın ağrıması bana rahat ettirtmedi

2 ncisi ps3 slim için bu direkt önüne takılan hub usb ve kart çoğaltıcı hiç memnun olmadım çıkardım boşuna almış oldum
  • Devil may cry 4 devili bilmemde ben agladim yaa bu kadar kotu kamera acisi olmaz
  • Darksiders.
    Oyuna bissürü malzeme eklemişler.Hikaye anlatımı felan çok beğendim.
    Ama oynanışın sıkıcılığını yok edememiş.
  • Logitech G25 Racing Wheel. Aldığıma asla pişman olmadım ama gerek mekan gerekse zaman bakımından kullanmaya fırsatım olmadı pek. Geçen sene bu zamanlarda satmıştım. Sattığıma pişman oldum diyebiliriz kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 14 Aralık 2011; 17:24:51 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.