uncharted 2 - oyunun başları çok güzel sonra oyun gittikçe batıyor oyunu bitirmek için zor tahammul ettim .. ama oyunun ilk 20 bölümü felan zevkliydi .. ayrıca en sevdiğim oyun pes serisi benim ilk ps3 oyunum pes 10 du çok güzeldi özellikle pes 11 kötüydi pes 12 ise harika ..
quote:
Orijinalden alıntı: volkswagen99
uncharted 2 - oyunun başları çok güzel sonra oyun gittikçe batıyor oyunu bitirmek için zor tahammul ettim .. ama oyunun ilk 20 bölümü felan zevkliydi .. ayrıca en sevdiğim oyun pes serisi benim ilk ps3 oyunum pes 10 du çok güzeldi özellikle pes 11 kötüydi pes 12 ise harika ..
hocam sonu kotu olur mu?bence sen oyunu bırakmışsın sonuna gel sonra konuşuruz
Turok oyununu aldığıma pişman olmuştum zamanın da.
cod mw1 coperative modu yokmuş
ps move, aldım 1 ay kullandım sattım
Dante's Inferno saçma sapan bir oyun
Move. Hiç beğenmedim,Kinect ile karşılaştırılması büyük hata.
ps3 ü 1 milyara aldığıma pişman oldum.Çünkü ps3 ü aldıktan sonra 1 milyarla sınırlı kalmadı.Malum oyunlar pahalı...
quote:
Uncharted 2 mi ?! Yapma abi o oyun cok iyi hatta 2009 GOTY seçildi
quote:
İmza mesaj uyumsuzluğunun da bu kadarı :)
Çok seçici olduğum için her oyunu severek oynadım ama pişman olmaktan ziyade L.A. Noire ve Pes 12'de hayal kırıklığına uğramıştım..
Suan oyunun adini hatirlayamadim. hani ps2 de black diye bir fps vardi o adamlar tarafindan yapilmis olan ps3 fps oyunu. Hayatimda iynadigim en berbat oyun. Bir digeride resident evil 5..
Hatirladim bodycount
genji ps3 ozel oyunu bu kadar tırt olurmu ya
quote:
Orijinalden alıntı: BatuB
ps3 ü 1 milyara aldığıma pişman oldum.Çünkü ps3 ü aldıktan sonra 1 milyarla sınırlı kalmadı.Malum oyunlar pahalı...
şu çok doğru
Bilgisayarda kullanmak için direksiyon seti almıştım 1 kere kullandım arkadaşım dedi bir el atim çekil kenara ilk virajda direksiyonu kırdı aldığıma pişman oldum.
Gta ve move
quote:
Orijinalden alıntı: emre448
Bilgisayarda kullanmak için direksiyon seti almıştım 1 kere kullandım arkadaşım dedi bir el atim çekil kenara ilk virajda direksiyonu kırdı aldığıma pişman oldum.
hemen orda arkadaşından parasını alacaktın elektronik alet kendinden başka hiç kimseye vermiyeceksin