Şimdi Ara

Aldığınıza Pişman Olduğunuz Oyunlar ve Aksesuarlar :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
4.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MaG (Hayatımda oynadiğim en kötü oyun)
    UFC 2010 (2009 dan farkı yok denicek kadar az)
    Fear 2 (Çok bunalıyorsunuz bir süre sonra)
  • Oyun olarak Fifa Wc 10 çok sinir oldum oyuna hem de hazır fifamın yanında wolfenstein'dan da oldum hep zarar ettim sona fifa 10'a dönmek için..

Birde Les Paul'u sattığıma pişman oldum hiç kullanamadan sattım. :(
  • operation flashpoint
  • Playstation 3 için gitar almıştım. Pek beklentimi karşılamadı. Pişman olduğum tek şey bu sanırım bu konuda.
  • Midnight Club:LA
    Motorstorm:PR(emin değilim )
  • quote:

Orijinalden alıntı: __HB__

Motorstorm:Pacific Rift'e alışamadım bir türlü.Grafikler falan harika fakat yarış alanları çok kötü geldi bana...

ben çok sevdim bu oyunu . sormak istediğim multiplayerini kimse oynamıyomu motorstormun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Assassins Creed serisi tam 1 fiyasko oldu , aldığım gibi 1 saat dayanamadan satmıştım.

Oha

+1
  • Wii Balance Board. Wii Fit Plus'tan başka destekleyen oyun yok, potansiyeli olan bir cihaza oyun çıkartmadılar
  • infamous

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 1 Eylül 2010; 17:38:29 >
  • inFAMOUS bana çok garip geldi. Bazen hızlanıyor bazen yavaşlıyor.İlginç.Aslında zevkli bir oyun
  •  Aldığınıza Pişman Olduğunuz Oyunlar ve Aksesuarlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 1 Eylül 2010; 16:41:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Aldığınıza Pişman Olduğunuz Oyunlar ve Aksesuarlar :)
    />

By gifin anlamı ne şimdi? "xbox-wii rocks, ps3 sucks"," xbox rocks, wii sucks"?

• Anlamı yok
  • Bayonetta
    Kane&Lync 1
    Assassins Creed 2
    Race Driver Grid
    DevilMay Cry 4
    NFS Pro Street
    COD World at War -- igrenc ötesi sözde 720p hd olan grafiklerine 2 saatten fazla tahammül edemedim ..iyyy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdoLaS_ -- 1 Eylül 2010; 17:23:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

Bayonetta
    Kane&Lync 1
    Assassins Creed 2
    Race Driver Grid
    DevilMay Cry 4
    NFS Pro Street
    COD World at War -- igrenc ötesi sözde 720p hd olan grafiklerine 2 saatten fazla tahammül edemedim ..iyyy

• cod waw'ı konsol veya pc'de mi oynadın acaba :) yok yani 3 platformda da grafikler iiyyy değildi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidbaba

cod waw'ı konsol veya pc'de mi oynadın acaba :) yok yani 3 platformda da grafikler iiyyy değildi :D

Yapma hocam ya Allah askina.Yani oynamasam gercekten gözlerimle görmesem bi nebze ama grafikler icler acisiydi.Denied Ops´tan bir farkini göremedim.Tabii kisiye göre degisir,bu benim fikrim ve hala savunuyorum lafimi "iyyy"
  • Eyepet. 110 tl vermiştim.
  • 1.600 YTL pcm kafamı m.kym gidip ps3 veya xbox almadım die casper kazıgı sız dusunun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.