F.E.A.R 2 (Oyunun modası gectıgı zaman almıstım cok vasat geldı) Mini Ninjas (Sevımlı bır oyun olarak gozukse de bı sure sonra rutıne baglıyor ve basıt ama eglencelı bır oyun olmaktan cıkıp ınsanı sıkan ve karısık bı oyun halıne donusuyor) UFC 2010 ( Grafık olsun gercekcıklık olsun hepsı 10 uzerınden 10 ama ah o menulerın vasatlıgı ve karısıklıgı. Oyunda ınsanı sıkan bıseyler var. 1 saat oynadım dırek sattım kı hayatımda gordugum en ıyı dovus grafıklerıne sahıp 2 oyundan bırısıdır) Pes 2008 ( Oyunun jelatınını actım makınaya taktım.Cıkarıp kutusuna gerı koymam ve GG uzerınden satısa cıkarmam takrıbı 10 dakıkayı aldı) Devil May Cry 4 ( Atmosfer ve karakter dızaynı bana gore degıldı.Bu oyun da 5 dakkada kutusuna gerı koyulup anında satılıga cıkardıklarımdan)
Haze ve POP:TFS
İkisi de benim için acayip çöp çıktı, hele ki POP'da müthiş bir hayal kırıklığına uğradım.
Assassin's Creed
Bayonetta
quote:
Orijinalden alıntı: M`Shinoda
Assassins Creed serisi tam 1 fiyasko oldu , aldığım gibi 1 saat dayanamadan satmıştım.
Demekki neymiş 2. yi oynamadan konuşmamak gerekiyormuş değil mi arkadaşlar ?
ben de jenga yı aldıgıma pişmanım xD
Motorstorm:Pacific Rift'e alışamadım bir türlü.Grafikler falan harika fakat yarış alanları çok kötü geldi bana...
quote:
Orijinalden alıntı: Mrtk2
quote:
Assassins Creed serisi tam 1 fiyasko oldu , aldığım gibi 1 saat dayanamadan satmıştım.
Oha
Harbi oha.
Cod 4 modern warfare oynadıktan sonra hayatımın hatasını yaparak gittim Resistance 1 aldım dükkandan. Oyuna sadece 2-3 dk dayanabildim
İntihar sebebi, kesinlikle tavsiye etmem
Yalnız ilk Assassins' Creed gerçekten bayıktı, o yorumu yapana arkadaş %100 haksız değil. İlk oyunun senaryosu ikinci oyuna göre vasat, görevler zaten herkesin bildiği gibi aynı şeylerdi.
PS3'ü ilk alırken PES'siz olmaz diye Teknosa'dan 100 TL'ye almıştım.
Ninja Gaiden 1, Assassin's Creed 1; bu ikisini hiç oynamadan sattım, almama gerek yokmuş ama fazla zarar etmedim.
Midnight Club: LA; bu oyunda hayal kırıklığı oldu neyse ki bunda da fazla zarara uğramadan sattım.
Call of Juarez
frag fx pro almıstım cok pısmanım hıc kullanmadım cokta dandıktı
quote:
Orijinalden alıntı: İconic
quote:
Demekki neymiş 2. yi oynamadan konuşmamak gerekiyormuş değil mi arkadaşlar ?
Zevkler tartışılmazmış demekki
2 oyunuda oynadım ve özellikle 1 den nefret etmem 2 yede yansıdı devamını getirmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
quote:
Orijinalden alıntı: Mrtk2
quote:
Oha
Harbi oha.
En azından oyuna dayanamadım , GencayA aldığın ps3 ten pişmanlık duyduğunu görüyorum Haklısın xbox tan ps3 e geçiş yapmak zor.
Pes 2010 Gerçekten çok berbat bir oyundu
Gta IV Midnight Club LA
iki oyunada 1 hafta katlanamadım iki oyunda Rockstar yapımı
Need for speed Pro street.
benimde hayatımın hatası cod5 far cry2 infamus oyunlarını alıp oynamaktı vergidim takas parasına acıyorum valla
asıl benim için en boş oyunu unuttum mgs 10dk zorla oynadım