Şimdi Ara

PSP Satın Aldım - İzlenimlerim [Resim Eklendi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kocaeli'de oturuyorum.PSP 3004 kırılmış hâlde 400 TL'ye aldım geçen gün.
    Bazı izlenimlerimi sizinle paylaşacağım.

*Öncelikle video kalitesi o kadar iyi ki,anlatamam.Dizikolik biri olduğumdan,bu özellik benim işime çok yarayacak gibi.Görüntü bütün ekranı kaplıyor ve kalitesi harika.

*Ayrıca müzik de gayet güzel dinlenebiliyor.Fakat kulaklık takılıyken daha çok ses veriyor.Tabi kulaklığın kalitesine de bağlı.Ben 10 TL'ye aldım bi kulaklık.Gayet güzel ses :)

*Skype özelliğinin olması beni şaşırttı.Network özelliği sayesinde internete bağlanıp,Skype programı ile diğer Skype kullanıcılarıyla konuşabiliyorsunuz.Cihazın mikrofonuna doğru konuşuyorsunuz,kulaklık takıyorsanız sesi daha iyi alıyorsunuz karşı taraftan.Bir arkadaşla denedim.Oldukça hoşuma gitti bu da :)

*Gelelim en önemli özelliğine : Oyun.
    GTA Vice City yükledim,bilgisayardaki GTA'dan daha iyi.Bağımlısı oldum.Çok rahat oynanıyor,görüntü kaliteside 5 üzerinden 3.5 verilir.Bunun yanında PES,God of War,Tekken,FIFA,NBA,NFS gibi bir sürü kalite oyunuda oynayabiliyoruz.Oyun anlamında da tam puan aldı benden.

Bugün (4 Mart 2011) çektiğim fotoğraflarımı paylaşıyorum :)

Yorumlarınızı bekliyorum :)

quote:

Orijinalden alıntı: dolucana

Hayır olsun arkadaşım bende almayı cok istiyorum paramda var ama zamanım yok artık yaza keşke nerden aldığını ve psp nın yanında baska neler ne kadara aldığını da yazsaydın

@dolucana Kocaeli-Belsa Plaza yanındaki Soydan İş Hanı Merkezi içinde Vizyon Bilgisayar'dan aldım.
    PSP'nin yanında malesef kutusunda bir tek şarj cihazı ve kullanım klavuzu veriliyor.
    USB Kablosu(Hafıza kartına bilgisayardan veri aktarımı için) = 5 TL (daha ucuza da var)
    Kulaklık = 10 TL (Çok kaliteli)
    Dış Kap = 15 TL (Plastik,cihaza darbe gelmesin diye)
    8 GB Hafıza Kartı = 50 TL

quote:

Orijinalden alıntı: EaqLe

Şarzı ne kadar gidiyor acaba?Şarzın çok az gittiği yönünde duyum aldım arkadaşlarımdan.

@EaqLe 2 saat şarja koyuyorum.%100 oluyor batarya.En az 6 saat gidiyor hep oyun oynasan bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kN0xviLLe -- 6 Mart 2011; 9:28:24 >

• Hayırlı olsun.Bende alıcam yakın zamanda inşallah.En çok merak ettiğim şey ise video kalitesiydi.Dizi izleyen biri olduğum için altyazıların okunması çok önemli.
  • hayırlı olsun güle güle kullan
  • hayırlı olsun hocam ben de geçtiğimiz temmuzda almıştım ve hala zerre sıkılmadım cihazdan.. özellikle video kalitesini merak eden arkadaşlar hiç dert etmesin canavar gibi.. koca ekranıyla 7 aydır felan hep bu cihazda izliyorum tüm dizileri ve filmleri.. videoyu convert edip altyazıları gömüyorum, gece olunca da bataryayı çıkarıp adaptörü takıp, kulaklığı takıp yatağıma uzanıp 3-4 bölüm dizi izleyip öyle yatıyorum.. altyazılar felan rahat okunuyor, dvd gibi oluyor genel görüntü kalitesi.. filmlerde orandan dolayı alt ve üstte şerit oluyor ancak diziler cuk diye oturuyor ekrana.. oyun olarak genelde beğenilmez çünkü az oyun çıktığı söylenir ama bunu söyleyenler yıllardır bu cihaza sahip olanlardır ki kısmen de haklıdırlar. şimdilerde alacak kişi asla oyun sıkıntısı çekmez, çekeceğiniz tek sıkıntı ulan o kadar oyun var hangisini oynayacağım be gibi serzenişler olur :)
  • Hayır olsun arkadaşım bende almayı cok istiyorum paramda var ama zamanım yok artık yaza keşke nerden aldığını ve psp nın yanında baska neler ne kadara aldığını da yazsaydın
  • @EaqLe teşekkürler.Kesinlikle tavsiye ediyorum,bence modası hâla geçerli ;)

@mehmetgs1111 Teşekkür ederim.

@wildlove Haklısın.Cihazı yeni alan biri bence sıkılmaz çünkü bir çok oyun var piyasada.

@dolucana Kocaeli-Belsa Plaza yanındaki Soydan İş Hanı Merkezi içinde Vizyon Bilgisayar'dan aldım.
    PSP'nin yanında malesef kutusunda bir tek şarj cihazı ve kullanım klavuzu veriliyor.
    USB Kablosu(Hafıza kartına bilgisayardan veri aktarımı için) = 5 TL (daha ucuza da var)
    Kulaklık = 10 TL (Çok kaliteli)
    Dış Kap = 15 TL (Plastik,cihaza darbe gelmesin diye)
    8 GB Hafıza Kartı = 50 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kN0xviLLe -- 5 Mart 2011; 11:19:26 >
  • sen bide gta chinatown wars oynada asıl gtanın zevki nasıl çıkar gör hisset.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şarzı ne kadar gidiyor acaba?Şarzın çok az gittiği yönünde duyum aldım arkadaşlarımdan.
  • GTA seviyorsan psp deki en iyi gta oyunu olan Chinatown Wars'ı dene.çok güzel.
    Donanım habere mobil sürümden girersen çok daha kolay,hızlı ve rahat olur.Öyle dene.
    Bu arada 10 TL'ye çok kaliteli kulaklık aldığını sanıyosan sana gülüyorum...

@EaqLe

Şarj tamamen toplam kullanım zamanına bağlı.

Cihazı ilk aldığında 2-3 ay 6 saatten fazla gider full ayarda.1 sene sonra ortalama 4 saat olur ve 1.5 senenin sonunda 3 saat ve aşağısında kulalnırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.