Bildirim
PSP Ses Problemi...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: ceza_61
arkadaşlar slim&lite psp im var. ne kulaklıktan ne hoparlörden ses gelmiyor.. tamirciye götürdüm 45l lira istediler. Trabzon' da oturuyorum. ama hafta sonu antalya ya gideceğim. kendim yapabilir miyim bunu? trabzonda veya antalyada yapabilecek arkadaş var mı?
bendede arada nadirde olsa oluyodu pspyi komle kapat uyku moduna almadan yukaru tusuna 3-4 sn basılı tut sonra tekrar aç düzelme ihtimali var ki düzelmesede 45lira çok fazla hem kulaklıktan hem haporlorden gelmiyosa donanımsal değilde yazılımsal bi sorundur diye düşündüm -
pspyi tamirciye bırakmıştım. usta yapmış sormadan dükkan sahibine. 30 a kadar düşürdüm fiyatı. mecbur veceğim şimdi. dediğiniz yöntem ile olurdu belki ama artık geç oldu.. çok teşekkürler.. -
quote:
Orjinalden alıntı: sound_of_silence!
quote:
arkadaşlar slim&lite psp im var. ne kulaklıktan ne hoparlörden ses gelmiyor.. tamirciye götürdüm 45l lira istediler. Trabzon' da oturuyorum. ama hafta sonu antalya ya gideceğim. kendim yapabilir miyim bunu? trabzonda veya antalyada yapabilecek arkadaş var mı?
bendede arada nadirde olsa oluyodu pspyi komle kapat uyku moduna almadan yukaru tusuna 3-4 sn basılı tut sonra tekrar aç düzelme ihtimali var ki düzelmesede 45lira çok fazla hem kulaklıktan hem haporlorden gelmiyosa donanımsal değilde yazılımsal bi sorundur diye düşündüm
hocam düşündüğün doğruymuş. tamirciye gittiğimde pspye 3.80 m33 yüklendiğini gördüm ve seste problem yoktu. şüphelenip 5.00 m33-6 yüklettim götürdüğüm versiyon buydu. 5.00 a yükseltince yine ses gitti. kolpacılar benden 30 lirayı alacaklardı. normalde 45 ti bana özel 30 olmş . parayı vermedim aldım psp yi çıktım dükkandan..
o dediğinizi yaptım yukarı tuşuna basılı tutup açtığımda ses geliyor 5.00 da
şimdi ne yapmam lazım? versiyon düşürmek istemiyorm nasıl bi bozukluktur bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceza_61 -- 4 Temmuz 2009; 13:42:33 >
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: sound_of_silence!
quote:
bendede arada nadirde olsa oluyodu pspyi komle kapat uyku moduna almadan yukaru tusuna 3-4 sn basılı tut sonra tekrar aç düzelme ihtimali var ki düzelmesede 45lira çok fazla hem kulaklıktan hem haporlorden gelmiyosa donanımsal değilde yazılımsal bi sorundur diye düşündüm
hocam düşündüğün doğruymuş. tamirciye gittiğimde pspye 3.80 m33 yüklendiğini gördüm ve seste problem yoktu. şüphelenip 5.00 m33-6 yüklettim götürdüğüm versiyon buydu. 5.00 a yükseltince yine ses gitti. kolpacılar benden 30 lirayı alacaklardı. normalde 45 ti bana özel 30 olmş . parayı vermedim aldım psp yi çıktım dükkandan..
o dediğinizi yaptım yukarı tuşuna basılı tutup açtığımda ses geliyor 5.00 da
şimdi ne yapmam lazım? versiyon düşürmek istemiyorm nasıl bi bozukluktur bu
normal pandorayla yap veya yaptır işte 5.00M33 yüklesinler ayda yılda bi kere oluyor o sorun kulaklıkle fazla ugrastıgında oluyor bide haporlere fln baglıyosan
-
psp yi ilk açtığımda ses gelmyor. bekleme moduna alıp tekrar açtığmda ses geliyor. müzik falan dinleyebiliyorum. ama oyunlara girdiğimde ses tekrar gidiyor... yine baştaki işlemleri yapmam gerekiyor..
hiç bişe anlamadım ..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X