Şimdi Ara

psp ses sıstemı kullanan var mı???????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben psp almadım ama almak ıstıyorum su ses sıstemlerı nası ıse yarar mı merak edıyorum cok ses verıo mu pıl ne kadar gıdıyo pekı ??????????????????????cvp verenlere sımdıden tesekkuerler

• valla arkadasım eger dahılı sesınden bahsedıyorsan oyun ıcın ıdeal ama pek tatmın etmıyebılır ancaaakkkk bır logitech playgear taktınmı varya ortalık yıkılır soruna cevap almısındır ınsallah hee bu arada pılıde ıyı 6 saat falan oyalar senı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miridni -- 6 Temmuz 2006; 0:06:54 >
  • Ben logitech in psp için yaptığı ses sistemini(standlı) kullanıyorum pil süresi hakkında birşey söleyemem çünkü genelde adaptörüyle çalıştırdım bence sesi yeterli ama çokta gerekli bir şey değil bence o fiyatlara 2+1 alırsın bence daha iyidir
  • bence gereksiz
  • Bende almayı düşünüyodum herhangi bir çift giriş tek çıkış ile normal bi sistemide bağlamak mümkün.
    quote:

Orjinalden alıntı: OnRc206

Ben logitech in psp için yaptığı ses sistemini(standlı) kullanıyorum pil süresi hakkında birşey söleyemem çünkü genelde adaptörüyle çalıştırdım bence sesi yeterli ama çokta gerekli bir şey değil bence o fiyatlara 2+1 alırsın bence daha iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.