Şimdi Ara

psp slim 2000 için silikon kılıf önerirmisiniz i?? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya kılıf alıcamda crsytal case gördm çok kaba gösteriyor aleti kalınlaştırıyor falan birde kılıfın ön camı içten ve dıştan çabuk çiziliyor sanki o yüzden ondan almak istemiyorum bu silikon kılıflardan önerirmisiniz psx marka gördüm bitane çok hoşuma gitti ama birde hori veya onun tüerivi olan ekran koruyucaları gerçekten ne kadar koruyor burada fiyatları 10tl de boşa para vermek istemiyorum evet silikon kılıfı öneriyormuunuz herhangi bir zararı dokunurmu alete şimdiden teşekkürler mesajlarınız için :)

• Doğrudur crystal case ler çok çabuk çizilir, hatta psp nin kasasında da zamanla kalıcı izler bırakır.Crystal case in artısı ekranı da kapatmasıdır.
    Silikon kılıf ile kapatmak daha mantıklıdır ama o da ekranı açıkta bırakır, ekran koruması ise sadece yapıştıracağın sticker a kalır.
    Slikon kılıf hafıza kartı ve umd kapağını, wi-fi anahtarını örttüğü için bunları açmak için kılıfı çıkarman gerekir.
    Bunun dışında silikon kılıfın psp ye hiç bir zararı yoktur, belirli aralıklarda psp yi içinden çıkarıp kılıfı yıkaman gerekebilir, kılıf kirleneceği için.
    Psp nin kasasının hep ilk günkü gibi kalmasını istiyorsan silikon kılıfı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 25 Nisan 2009; 14:33:09 >
  • öneririm.Al bi tane
  • Silikon Kılıf icinde PSP resmi isteriz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.