Çıksın size ne almak zorunda değilsiniz, çıksın ki slim lerde dibe vursun fiyat olarak
Çıkması iyi birşey çünkü yeni bir ürünün çıkması demek o ürüne yatırım yapıyor olması demek.
Sony yeniden psp satabilmek için yeni oyunlar çıkartmak zorunda kalacak hatta başladı bile şimdi yeni güzel oyunlar geliyor patapon 2, locoroco 2, gran turismo, nfs undercover vesaire vesaire yani çıkması bizim işimize geliyor.
Dua edin de PSP2'yi çıkartmadı o zaman elimizde patlayacaktı makina, sony psp 3000, 4000 diye devam etsin bizde masrafsız bir şekilde keyfimize bakalım :)
bizim bi tanıdık slimi 300 ytl ye satıyo sıfır ve alan memnun anlaşılan daha da ucuz olcak fatler zaten ucuz onlara laf yok acaba ne kadar olcak 3000 lerin fiyatı
Çıksın yahu ne zararı var size biraz düşünsenize yeni psp demek yeni oyun demek yeni oyun demek yeni eğlenceler demek;) ve bizi unutmadılar demek.Ben psp nin tamamen unutulmaya başlandığını düşünüyordum ki psp 3000 çıktı bir rahatlama geldi bana;)
Bende slimden oldukca memnunum ,biz ne kadar cıkmasın desekte cıkacak.Bu bir satıs polıtıkası nede olsa.Ekran kalıtesının harıcınde pek bır artısı yok.PSP si olmayan direkt 3000 alabılır ama slımı satıpta 3000 almaya degmez tabııkı.
desenize tam zamaninda sattim. slim ve fat larin fiyati ucuzlar şimdi slim alabilirim...
Slim Forevaa Şuan için memnunum valla durduk yere gidip para verilmez ona. Zaten pek oynadığımız yok artık ya
ya artık slim gelmicek kaçak mal gelmiyecek diye söylentiler var bu adamlar böyle olursa nereden para kazanacak.
PSP 3000'i istemiyoruz ne demek yav :D siz zamanında slim veya fat aldınız diye yeni model çıkmayacamı? Adamlar slim ile aynı fiyata satıyo 1-2 özellik dediğiniz lcd monitör alırken en önem verdiğimiz iki özellik "tepkime süreksi ve konstras". Şu an slim sahibi olan birisinin kesinlikle 3000'e geçmesini gerektirecek kadar bir fark yok ama yeni alacak biriside 3000'de kırıldıktan sonra kalkıp aynı paraya slim almasını beklemeyin.
quote:
Orjinalden alıntı: stinger
PSP 3000'i istemiyoruz ne demek yav :D siz zamanında slim veya fat aldınız diye yeni model çıkmayacamı? Adamlar slim ile aynı fiyata satıyo 1-2 özellik dediğiniz lcd monitör alırken en önem verdiğimiz iki özellik "tepkime süreksi ve konstras". Şu an slim sahibi olan birisinin kesinlikle 3000'e geçmesini gerektirecek kadar bir fark yok ama yeni alacak biriside 3000'de kırıldıktan sonra kalkıp aynı paraya slim almasını beklemeyin.
3000 kırılmayacak dostum.
bana kalırsa bencede 3000 kırılmayacak psp 2000 e dewam.
quote:
Orjinalden alıntı: AlperenAkb
bana kalırsa bencede 3000 kırılmayacak psp 2000 e dewam.
Zaten 2 3 aya piyasada psp 2000 satan kalmaz.Psp 3000 siparis vermek zorunda kalırlar onlarda kırılmıyor zaten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme