Şimdi Ara

Psp Slim ve Fat'ten Memnunuz Psp 3000 istemiyoruz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şahsen ben çıkan bu Psp 3000 haberlerine üzüldüm çünkü, Psp Slim'imi yeni aldım vede 3000'deki özelliklerde L2 ve R2 tuşları olmadığından pek bi fark yok sadece arkadaki amblemin incelleştirilmesi vede ekran kalitesi yüzünden yeni bir Psp çıkmasını istemiyorum.Ayrıca Slim ve Fat'in gereksinimlerimizi karşıladığı görüşündeyim.Bu yüzden yeni bir Psp'ye hiç gerek yok.Ama dokunmatik olursa cezbedici olabilir, karar sizin ben Psp Slim'imden gayet memnunum.

• bende slimden çko memnunum aynen
  • Bencede çıkmasın bana kalırsa fazla alanda olacğını pek zannettmem ekran dışında başka hiçbir özelliğinde teknik artış yok ne gerek var tamam aralarındaki ekran farkı bariz bir şekilde görülüyor ama sonuçta gene müzik dinlicez gene oyun oynucaz gene film izlicez tepkime süresi yarıya indi ekran kontrastı arttı diye oyunun zevkimi düşücek sanki.Mesela örnek vereyim 8 ve 4 ms ekran monitörü arasında sadece tepkime farkı renk fazlalığı olsun ne olacak sanki gene oynaycağımız oyunlardan aynı zevki alıcaz tamam tepkime süresi önemli ama o kadarda abartılacak bir şeyi yok.Zaten Sony böyle yapıyor hep böyle az buz özellik ekliyo hemen o sene içinde aynı makineden yine çıkarıyo bu fattadada oldu slimdede olacak ne var yani fat ve slim arasında çok belirgin bi özellik farkı varmı tv,ram ve hafiflik dışında yok.Sony'in satış politakası böyle yakında 4000'ide duyururlar.Bu arada bazı arkadaşlarımız ekran kalitesinin çok önemli olduğunu düşünüyor tamam önemlidir ama teknik kısmı her zaman daha önemlidir mesela onlar için ekranın rengi ve kontrastı önemliyse benim içinde grafik motoru önemlidir.Ve zaten grafik motoru ekrandan daha önemlidir bunu herkes bilir bu yüzden grafik motoru ve teknik özellikleri değişmediyse PSP-3000'i almak bana göre para tuzağından başka bişi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cırık -- 18 Eylül 2008; 0:58:51 >

• divx desteği var birde altyazı ve çözünürlük desteği gelirse ne fat tanırım ne slim
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

divx desteği var birde altyazı ve çözünürlük desteği gelirse ne fat tanırım ne slim

Divx gelmez umutlanmayım,sony resmi getirtmez diyeyim hacker arkadaşlar yaparsa olur oda zor gibi,umd film varken sony aptallık edip koymaz.
  • Altyazı desteği psp slim ve fat için 4.01 m33 versiyonuyla geldi zaten.
  • Neden çıkmasın ben anlamadım ki...Kendinizi kötü hissetmeyin...herşeyin yenisi çıkıyor buda çıkacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hederahelix

Altyazı desteği psp slim ve fat için 4.01 m33 versiyonuyla geldi zaten.

sanki kullanmış gibi konuştun :) senin dediğin başka birşey
  • PSP SLIM'den memnunum. PSP 3000 Çık Artık!
  • Ben Psp-3000'de web browser biraz daha gelişmiş olur diye tahmin ediyordum.

Ama sony hiç uğraşmamış bile.
  • 3000 serisi hemen çıksın slimlerin fiyatlar düşer böylece
  • Psp 3000 çıkaracaklarına bekleyip psp2 çıkarsalar ya
    şimdi bunu çıkardılar diye çok uzun bi zaman daha psp2 hayal oldu :((
  • psp slimden çok memnunum ama tek eksiği divx desteği bi gelsede atsak hiç film çevirme derdi olmadan yaw
  • Eğer Divx desteği gelirse güzel olur ama oyun gene aynı oyun değişen birşey yok Psp bir oyun konsolu bunu unutmayın derim geçerim...
  • burada konuşulanlar boş psp 3000 çıkacak burdaki 3-5 kişii engel teşkil etmeyecek malesefki sonynin pazarlama hatası bence başka birşey değil çıksın bakalım nintendoda girişse ya biraz
  • çıksın işte misler gibi psp ler ucuzlar alamayanlar alır,alanlar ve slim vb almak isteyenler daha ucuza alırlar neden böyle tutturdunuz çıkmasın diye anlamadım
  • size ne çıksın işte biz alacaz belki. işe bak ya siz almazsınız olur biter
  • slim ucuzlar ve çok güzel olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

divx desteği var birde altyazı ve çözünürlük desteği gelirse ne fat tanırım ne slim

Divx gelmez umutlanmayım,sony resmi getirtmez diyeyim hacker arkadaşlar yaparsa olur oda zor gibi,umd film varken sony aptallık edip koymaz.

psp300 in özelliklerine bakarsanız supported video format kısmında avi yi görürsünüz...

divx geldi gelmesinede önemli olan çözünürlük ve altyazı desteği...

• kasmayın bu kadar arkadaşlar bırakın çıksın yenilik iyidir. azda olsa
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.