Şimdi Ara

PSP SORUN VE CÖZUMLERI <-- FARK BURADA !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadas görunen o ki 300 tane psp hakkinda konu acilmis su PSP topliyalim artik herkes bi konu aciyo sorularin cogu cevapsiz kaliyor..Burda bi arada toplarsak herkes bildigini daha kolay ve sorular daha basit gözukur...HURMETLER !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bguzelsoyy -- 29 Haziran 2007; 20:43:42 >

• evet güazel bişey olur herkes sorunlarınmı buraya yazarsa
  • aynen...Mesela ben maillerime bakamiyorum hotmail den kullanici adi ve sifresini giriyorum encrpyt edilmemis bi sayfadan encrpyt edilmis sayfaya gecmek istiyorsunuz diye soruyor YES NO cikiyor yes diyorum yine soruyor yes diyorum yine soruyo paso bu sekilde..NO DEDIGIM zamanda ekran bembeyaz oluyor öle bekliyor nedir bu arkadaslar ?
  • olur ozamn ilk sorunu ben yazayım pspde internet üzerinden neden video filmseyredemiroruz veya seyrediliyoso hangiversiyon da yada nasıl seyrediliyo ???
  • evet aynı soruyu bende soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burem -- 30 Haziran 2007; 11:53:55 >
  • dostum internet hizin iyiyse film izlersin nasil izliyemezsin..Netteki film formatini psp destekliyorsa gerekli versiyonlari halletiysen psp de catir catir izlersin...!! Codec de olmasi lazim
  • 1)pspyi abd den alıcam alet versiyon sanırım 3.40 2 orjinal Oyun usb kablosu çantası ıvırı zıvırı tas tamam 250 usd.ölü pixel yok makinede.nasıl ?

2)abd de sanırım 110 volt kullanılıyor.acaba trde kullanımda fark yaratır mı?yaratırsa nasıl çözeriz ?

3)ben ps2 de analogla alışmış biri olarak psp analogu cevap verebilir mi bana ? yani psp analogu kullanışlı mıdır ?
    abd de buna gelen bir çözüm var mıdır ?varsa linkli bir yardım

4)trde olmayan ama abd de olabilecek işlevsel aparat zımbırtı tavsiyesi olan var mıdır aranızda ?

5)yine mutlaka oynamalısın dediğiniz oyunlar ?

6) 3.40 versiyonlu alet hacklenebilir mi ?

vereceğiniz cevaplar gerçekten çok işime yarayacak arkadaşlar.
    şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cfc

1)pspyi abd den alıcam alet versiyon sanırım 3.40 2 orjinal Oyun usb kablosu çantası ıvırı zıvırı tas tamam 250 usd.ölü pixel yok makinede.nasıl ?

2)abd de sanırım 110 volt kullanılıyor.acaba trde kullanımda fark yaratır mı?yaratırsa nasıl çözeriz ?

3)ben ps2 de analogla alışmış biri olarak psp analogu cevap verebilir mi bana ? yani psp analogu kullanışlı mıdır ?
    abd de buna gelen bir çözüm var mıdır ?varsa linkli bir yardım

4)trde olmayan ama abd de olabilecek işlevsel aparat zımbırtı tavsiyesi olan var mıdır aranızda ?

5)yine mutlaka oynamalısın dediğiniz oyunlar ?

6) 3.40 versiyonlu alet hacklenebilir mi ?

vereceğiniz cevaplar gerçekten çok işime yarayacak arkadaşlar.
    şimdiden teşekkürler...

1. iyi, alabilirsin

2. Bi tane donusturucu alcaksin 1-2 ytl bisey.

3. pek tatmin olmicaksin ilk basta ama zamanla alisirsin, birde tek analog unutmamak lazim,

4. psp kamerasi al ucuzdur, logitech koruma kabi alabilirsin burda var ama pahali baskada cok isine yarayacak bisey yok.

5. ----

6. suan 3.50 ye kadar butun psp ler hackleniyor. 3.50 ye cikarsin ordan lumines umd si ile hacklersin.

psp 2.80 ve altinda bisey olursa aleti hacklemek icin umd ye ihtiyacin yok.

• quote:

olur ozamn ilk sorunu ben yazayım pspde internet üzerinden neden video filmseyredemiroruz veya seyrediliyoso hangiversiyon da yada nasıl seyrediliyo ???

dostum fılm falan ızleyemezsın cunku psp mız flash playerı desteklemıyor sımdı buyuk ıhtımal sız bana 'ama flash player ı enable yapıorm dıceksınız' bende sıze o fılmler ıcın degıl sadece ınternettekı reaklamlar ıcın dıyecem::)
  • aRKADASLAR herhangi bi program yokmu ya söle winamp gibi guzel sarkilari kendiliginden teker teker gecen veya kafasina göre calan ?
  • flash açmıyor psp uraşmayın
  • arkadaşlar alet 3.40 oe gelecek abdden.
    iso oyun oynamak için ne yapmmaız gerekiyor ?
  • quote:

arkadaşlar alet 3.40 oe gelecek abdden.
    iso oyun oynamak için ne yapmmaız gerekiyor ?

3.40 OE se İso veya cso oyun indiricen internetten

Daha sonra memory stickinin ana dizinine İSO diye bi klasör açıcan indirdiyin oyunları onun içine atıcan

usb kablosuyla daha sonra pspnin game bölümüne gelerek oyunları açabilirsin

ama bi tane umd almalısın hepsinden olur çünkü bazı oyunlar umd siz çalışmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertcanyk

flash açmıyor psp uraşmayın

nasıl açmıyo flv leri açmıyo sfw uzantıların çoğunu açıyo web browserle
  • quote:

Orjinalden alıntı: bguzelsoyy

aRKADASLAR herhangi bi program yokmu ya söle winamp gibi guzel sarkilari kendiliginden teker teker gecen veya kafasina göre calan ?

http://pspupdates.qj.net/Xandu-s-Media-Player-2-XMP-2-Beta-v1-1/pg/49/aid/97101

burda bakabilirsin
  • vavuli herhangi downgrade olayına gerek yok yani ?
  • quote:

vavuli herhangi downgrade olayına gerek yok yani ?

yok dostum 3.40 OE seyse downgradeye gerek yok
  • peki güzel herhangibir oyunun iso olarak boyutu ne kadardır ?
    iki tane orjinal umd oyun olacak bi 2 tane veya 3 tane de karta atarım.
    1 gb 2 veya zorlasak 3 tane oyun alır mı ?
  • quote:

peki güzel herhangibir oyunun iso olarak boyutu ne kadardır ?
    iki tane orjinal umd oyun olacak bi 2 tane veya 3 tane de karta atarım.
    1 gb 2 veya zorlasak 3 tane oyun alır mı ?

dostum deyişiyo 50 Mb yede oyun var 1 GB ye de

Oyuna bağlı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.