Şimdi Ara

PSP SORUN VE CÖZUMLERI <-- FARK BURADA !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: recep38

arkadaslar nfsu rivalsi ı calıstıramadım digerleri calısıyor sadece bu calısmıyor hata veriyor ne yapmam gerekli

Recovery menüden Configuration Ayarları ==> Game Folder Homebrews-3.10/3.30/3.40 kernel
    ==>Autorun program-Disable
    ==>Use No-Umd-Disable
    ==>Fake Regionlar-Disable

Recovery menüden Advanced ==> Advanced Configuration
    ==>Plain Modules in umd/iso-Disable
    ==>Execute BOOT.BIN in UMD/ISO-Disable
    ==>Use isofs driver also in Umd-Disable

Bir de böyle dene olabilir belki..

Not : Recovery ye girmek için PSP yi açarken R tuşuna basılı tutuyoruz...
  • olmadı dostum cunku ayarllar zaten aynen dedigin gibi versiyon bende 3.30 oe a sanırım 3.40 yükleyimmi hocam ne diyorsun
  • şqkı çalarken "select" tuşuna basacaksın
    quote:

Orjinalden alıntı: LBJ-OLGI

arkadaslar psp de şarkı açıkken şarkı listesini göremez miyiz ben şarkı listesine dödüğümde şarkı duruyor bunun çaresi yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep38

olmadı dostum cunku ayarllar zaten aynen dedigin gibi versiyon bende 3.30 oe a sanırım 3.40 yükleyimmi hocam ne diyorsun

olabilir belki de oyun 3.30 oe-a yı desteklemiyodur bende 3.40 oe-a var oynuyorum sen bi upgrade yap bence hemde güncel olursun
  • arkadaşlar benim wireless da bir sorun var internete girdim mi 5 dk sonra kendiliğnden kapanıyor bu durumda ne yapmalıyım yardımlarınız için simdiden saolun
  • slm arkadaşlar benim psp artık umd okumamaya başladı umd yi okuyan yerden boşken bile taktuk kısık seste sesler çıkıyo ayrıca üst sağ köşe ve sol taraf acaip derecede gıcırtı yapıyo garantiside var orjinal sony den acaba götürürsem yenisini verirler mi birsürü sorun var vidaları sıktım ama olmuyo kapağın vidayla beraber oturan yeri gevşemiş ama vidalar ezilmişti webcamde aynı vidalardan buldum ve hiç zarar vermeden ona taktım yani servis anlayamaz zaten önceden gevşee yüzünden g ötürmüştüm yapmıştı yine olmadı bu sefer götürdüğümde tam yaparlarmı acaba yorumlarınızı belkiyorum
  • arkadaşlar baktım kimsenin sorunu benımkıne benzemıyor..psp aldım yenı 5.03 herşey cok ıyıydı bugune kadar.ne olduysa oyunlar gorunmuyor bılgısayara baglıyorum klasorde oyunlar gorunuyor fakat baglantıyı kesıp oyun oynamak ıstedıgımde bulamıyorum oyunları.ne yapmalıyım yardımcı olun nolur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.