Şimdi Ara

PSP SORUN VE CÖZUMLERI <-- FARK BURADA !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • formatını cso yaparsan belki alabilir tabii oyununa bağlı mesela bi motocross bi nfsu rivals bir de nfs most wanted kaldırıır
  • arkadaslar psp de şarkı açıkken şarkı listesini göremez miyiz ben şarkı listesine dödüğümde şarkı duruyor bunun çaresi yok mu
  • Şarkı çalarken HOME tuşuna bas daha sonra yine Music e girip listeni görebilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: burock010

Şarkı çalarken HOME tuşuna bas daha sonra yine Music e girip listeni görebilirsin...

saol dostum da o zaman şarkı durmaz mı
  • şu internete bağlanırken key excahange timed out her zaamn oluyo bunun önüne nasıl geçilebilr
  • çok teşekkürler arkadaşım gerçekten oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: LBJ-OLGI

çok teşekkürler arkadaşım gerçekten oldu

Bişey değil yardım edebildiysem ne mutlu bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhanbb

şu internete bağlanırken key excahange timed out her zaamn oluyo bunun önüne nasıl geçilebilr

Versiyonun kaç ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: burock010

quote:

şu internete bağlanırken key excahange timed out her zaamn oluyo bunun önüne nasıl geçilebilr

Versiyonun kaç ?

2.82
  • ben de v 2.50 kullanırken hep bu hatayı veriyordu yazımsal bir hata olabilir tavsiyem firmware update yapman ama istersen v1.50 yapıp customize firmware yükleyebilirsin ben şu anda v 3.40oe-a kullanıorum gayet başarılı sende araştırıp yapabilirsin.

Kolay gele...
  • firmware update nerden yapabilirm
  • arkadaslar nfsu rivalsi ı calıstıramadım digerleri calısıyor sadece bu calısmıyor hata veriyor ne yapmam gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep38 -- 12 Temmuz 2007; 14:06:49 >
  • arkadaşlar psp ile internete sadece kablosuz internet ile mi bağlanıyor bende kablosuz internet yok başka nasıl bağlanabilirim yardım edermisiniz?
  • arkadaşlar selam ya biz 2 kişi psp ile multiplayer oyun oynayamıyoruz. benim alette bir sorun var.

sebebinni anlayamadık. mesela call of duty ikimizde de var versiyonlar aynı.

o multiplayera girebiliyor fakat ben giremiyorum. neden olabilir. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: razor_fare

arkadaşlar psp ile internete sadece kablosuz internet ile mi bağlanıyor bende kablosuz internet yok başka nasıl bağlanabilirim yardım edermisiniz?

muhakkak kendinin wirrissles i olması lazım yani kabolsuz interneti sende yoksa apartmanda birinde vardı

psp den arat ama Web key sorarsa o ağa giremessin çünkü şifreli demektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep38

arkadaslar nfsu rivalsi ı calıstıramadım digerleri calısıyor sadece bu calısmıyor hata veriyor ne yapmam gerekli

Oyun İso mu UMD mi
  • oyun iso
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarsreloaded

oyun iso

o zaman hiç bi umd oyunun veya demo umd varmı vasa tak o zaman çalışır

herhangibirini takabilirsin

:) çünkü iso oyunların çoğu umd ile çalışıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarsreloaded

arkadaşlar selam ya biz 2 kişi psp ile multiplayer oyun oynayamıyoruz. benim alette bir sorun var.

sebebinni anlayamadık. mesela call of duty ikimizde de var versiyonlar aynı.

o multiplayera girebiliyor fakat ben giremiyorum. neden olabilir. yardımcı olursanız sevinirim.

Wlan switch i açtın mı ? yani belki unutmuşsundur diye ya da ikinizinde versiyonu aynı mı ?

Edit : Yazım Yanlışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosebros -- 12 Temmuz 2007; 18:53:58 >
  • quote:

firmware update nerden yapabilirm

Tarafınıza özel mesaj yollanmıştır...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.