Şimdi Ara

Psp tarihi 2004 2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 yılında cıkmısdı Psp sadece adını duymuşdum ne yalan söyleyim inanmadım internete girecek flim izletecek müzik dinletecek ve ps2 oyunlarını pc oyunlarını oynatacakdı ozaman bizde internet yokdu okadar iyi araştıramamışdım ama hep aklımın bir yerinde kalmışdı 2005 yılına geldi psp alacakdım ama evdeki diger bireyler yüzünde bilgisayar almışdık ama bu olay beni psp den uzaklaşdıramamışdı bir arkadaşımın psp ve ps2 si vardı haftanın 2 günü bana psp sini verirdi o zaman pes 5 vardı kopya oyun imkanı yokdu bi pes 5 umd vardı ozaman marketlerde 119 tl idi fifa 2005 de o civarlardı zaten diger oyunları tanımazdık neyse o yıl normal geçiyordu 2006 yılına gelmişdik işde ozaman psp patlama yarattı psp fat 700 tl civarıydı psp fifa 2006 199 tl artık pspyi herkes tanımış herkes bir psp almışdı ozaman kopya oyun olmadıgı icin cok fazla umd satılırdı yıl 2007 oldu psp slim cıkmışdı o zaman benimde kuzenim edinmişdi 2007 yılına geldimizde kuzenim bana psp slimini bana vermişdi fifa 2007 umd vardı içinde cok güzeldi ozamanlar hep hava atardık bide yaylaya giderdik yaylada arkadaşlarıma yarım saatini 2 tl den oynattıgımı hatılarım
     Psp tarihi 2004 2012

Sonra ben birşey duymuşdum psp yi televizyona baglama ve bazı sitelerde degişik uygulama paylaşırlardı bide psp fatı olan arkadaşımla online oynardık o zamanlarda bide psp kırılmaya kopya oyun oynamaya başlamışdık ozaman psp benim herşeyimdi bide wifi ile tanışmışdık evde 30 larda çeken bir wifi vardı internete girerdim aslında psp en iyi yılı 2007 idi sonra 2008 geldi ozaman hepimiz şaşırmışdık ps3 ve pc de pes 2008 çok süperdi ancak psp de normaldi buna ragmen psp hayladaha en populer konsoldu bir çok flimde çoçukların gençlerin elinde görürdük 2008 yılında bir çok oyun psp ye çıkmışdı sonra 2009 geldi psp en son populerligini bu yılda yaşadı wwe 2009 fifa 2009 pes 2009 oynardık sonra 2010 yılına geldik artık psp çok ucuzlamışdı yeni psp çıkmışdı psp 3000 diye 2010 yılında artık psp ve ps2 unutulan konsollar oldu 2011 yılına geldimizde benim psp bozulmuşdu 400 tl ye yeni çıkan psp go almışdım sırf hafıza kartı yüzünden hep eski oyunları oynuyordum artık yeni çıkan oyunlar saçma sapan yapılıyordu ama gene online oynuyorduk ama birçok online server kapandı artık psp son yıllarını yaşıyordu 2012 gelindinde ilk patlak wwe 2012 geldi psp ye oyun çıkarmadılar ben fifa 12 pes 12 yide beklemiyordum onlarda çıkdı ama gecen senenın aynısıydı artık psp son yıllarını yaşıyordu yeni oyun çıkmıyordu ama hayladaha en populer konsollardan birisiydi. sanırım fifa 13 pes 13 den sonra birdaha oyun cıkmayacak ama eski oyunlarıyla beni 2015 yılına kadar idare ettirecek

Not klavyemde bazı harfler çıkmışdır oyuzden yazım hatası olabilir

• Psp'nin oyun kütüphanesinde sayısız oyunlar var.Ama Psp efsanesi 2004'te başladı 2012 'de Vita'nın çıkışıyla bitti ne yazık ki.2004 yılında çıktığında insanları tatmin etmişti.Hem o yıllarda tabletler,iphoneler,androidler yoktu.Dolayısıyla el konsolu dünyasında rakibi Nintendo'ydu.O yılların teknolojisine göre iyi bir aletti.Pc'lerde bile o yıllarda en iyi ekran kartı 128 mbyte'lık ekran kartlarıydı.Artık günümüzde de Ps vita grafik ve diğer teknolojik özellikler yönünden aynı pspnin o yıllardaki başarısını yaşatmaya aday.Ama rakipleri o yıllarda olduğu gibi sadece Nintendo değil.Bir çok rakibi var ve en önemlisi de Sony yanlış satış politikaları uyguluyor.Bu da gösteriyor ki o 2004 yılındaki psp başarısını bir daha kolay kolay yakalayamayacak Sony...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.