psp tube çalışıyor. siyah ekranda wireless bağlantıları gösteriyor; "o" basınca bağlanıyor. aramak istediğim video ismini de giriyorum. listeliyor. "o" basıyorum audio ve video %0'da bekliyor. buffering diye; ve bekliyoooor bekliyoooooor bekliyorrrr... e aynı bağlantıya laptola girince videoyu gösteriyor..
nasıl çözerim ben bu işi?!?!?
Tamam psp interneti lapto kadar hızlı değildir ama internettki videolarda gördüm zart diye bağlanıyorlar yahu...
bende zart die bağlanıoırum psp de :S
psp tube2dan kaynaklanan bir problem mi? c.firmware mi, kernel mi, internet bağlantısı mı? Problem nerede bulamıyorum ki? !?!?! Yardım edecek kimse var mı_
qs sen hangi linki kullandın?
quote:
Orjinalden alıntı: vwvw
Arkadaşlar forumu araştırdım ama probleme yanıt bulamadım.
v.3.71 m33 kernel 1.5
psp tube çalışıyor. siyah ekranda wireless bağlantıları gösteriyor; "o" basınca bağlanıyor. aramak istediğim video ismini de giriyorum. listeliyor. "o" basıyorum audio ve video %0'da bekliyor. buffering diye; ve bekliyoooor bekliyoooooor bekliyorrrr... e aynı bağlantıya laptola girince videoyu gösteriyor..
nasıl çözerim ben bu işi?!?!?
Tamam psp interneti lapto kadar hızlı değildir ama internettki videolarda gördüm zart diye bağlanıyorlar yahu...
bu forumda kendi yaptıgım inceleme var ordan yükledim
ya bu psptube süper bişii
quote:
Orjinalden alıntı: quicksand
bu forumda kendi yaptıgım inceleme var ordan yükledim
quicksand forumda arattım ama bulamadım; silinmiş olabilir mi başlık. ben mi bulamıyorum. çalışan bir link verir misin?
Ben başka bir siteden daha indirdim; o da buffering'de kalıyor.