Şimdi Ara

PSP uçuş simulasyonları?!... PSP Pilotları buraya...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktan da anlaşılacağı gibi psp uçuş simulatoru tavsiyelerini bekliyorum.

Bunlar daha ziyade simulatorden cok oyun olacaktır ama ona da razıyım

Su an Pilot Academy ile kafayı bozmus durumdayım

Bir de "Jet de Go" die bir oyun var ancak yarı japonca yarı ingilizce.
    Zaten başarılı da değil görsellik var desen değil, simulasyon hiç değil, ortada bir şey!

Yok mu başka sivil simulasyon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 28 Eylül 2010; 15:43:50 >

• pilot academy de sivil uçak görevleride vardı onlara baktınmı

not
    başlığıda düzelt yavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modrizzt -- 17 Ağustos 2010; 19:55:53 >

• Onları oynuyorum zaten farklı bir sey mi yazmısım

başlıkta evet typing hatası yapmısım
  • o yolcu uçağını kasırgaların arasından nasıl indirdin :D ben beceremedim babamda beceremedi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Başlıktan da anlaşılacağı gibi psp uçuş simulatoru tavsiyelerini bekliyorum.

Bunlar daha ziyade simulatorden cok oyun olacaktır ama ona da razıyım

Su an Pilot Academy ile kafayı bozmus durumdayım
    Bir de Jet de Go die bir oyun gordum ancak Japonca sanırım English versiyonu var mı?
    ya da bu türde bildiğiniz başka oyunlar...?

Not: Savaş simulasyonları değil, sivil yolcu uçaklarıyla ilgiliyim.

pilot academy i burdan gördüm şimdi elimden psp yi bırakamıom acayip sardı

• Henuz indiremedim gercekten zor. Ancak pisti arkadan dolanıp inmek daha kolay onu keşfettim
  • Dun aksam inmeyi başardım. Daha da kolay yolunu buldum.
    Görev başladığında dikkat ederseniz aslında tam pist karşınızda kalıyor ancak önünüzde de kocaman bir hortum war.
    Hortumu dolanmak yerine üzerinden geçerseniz hortumdan sonra pist tam karşınızda kalacak.
    Uygun alçalmayı yaparsanız hortumu dolanıp pisti karşılamak zorunda kalmazsınız.

Bu arada her ne kadar pist karşınızda da olsa inmek kolay değil. Rüzgarın her türlüsünü alıyorsunuz. (sidewind headwind tailwind vs.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dun aksam inmeyi başardım. Daha da kolay yolunu buldum.
    Görev başladığında dikkat ederseniz aslında tam pist karşınızda kalıyor ancak önünüzde de kocaman bir hortum war.
    Hortumu dolanmak yerine üzerinden geçerseniz hortumdan sonra pist tam karşınızda kalacak.
    Uygun alçalmayı yaparsanız hortumu dolanıp pisti karşılamak zorunda kalmazsınız.

Bu arada her ne kadar pist karşınızda da olsa inmek kolay değil. Rüzgarın her türlüsünü alıyorsunuz. (sidewind headwind tailwind vs.)

dümdüz yol havadayız akıp gidicem

• quote:

oraları geçiyorum fakat inmeye başladığım sırada savruluo uçak doğal olarak düz inemediğim için çarpıyo level failed

ama oyun fena sardı böle başka oyunlar var mı psp de acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

quote:

oraları geçiyorum fakat inmeye başladığım sırada savruluo uçak doğal olarak düz inemediğim için çarpıyo level failed

muhim olan inmek zaten. yoksa pist basına gelene kadar atıyorum pspyi elimden 2 dk sonra geri elime alıyorum ucak kendi kendine uçuyor ki...

Savaş uçağı, helikopter simulasyonu çok da sivil uçak hiç yok. Bir tane de bunun gibi "jet de go! pocket" var ancak Japonca.
    Sadece bazı menuler ingilizce. işine gelirse artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

quote:

muhim olan inmek zaten. yoksa pist basına gelene kadar atıyorum pspyi elimden 2 dk sonra geri elime alıyorum ucak kendi kendine uçuyor ki...

Savaş uçağı, helikopter simulasyonu çok da sivil uçak hiç yok. Bir tane de bunun gibi "jet de go! pocket" var ancak Japonca.
    Sadece bazı menuler ingilizce. işine gelirse artık

je go packet nasıl ?

• Pilot Academy'de kontrol zordu gerçekten.
  • Alışana kadar... inişler biraz zorluyor sadece...
  • quote:

Alışana kadar... inişler biraz zorluyor sadece...

bide normal uçak görevlerindeki o halkalardan geçmek zorluyor beni
    bu arada iniş tuşları SELECT e basılı tutunca açılıp kapanıyor bende cwcheat var bulamamıştım onu

• evet landing gear'lar için select'e 2 sn basılı tutulması gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.