Şimdi Ara

PSP UMD Oyun Takas Alanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
24.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tıklayın
    http://resim.donanimhaber.com/m_11149970/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancora -- 23 Aralık 2006; 11:13:47 >
  • most wanted ve fifa2007 si olan satmak isteyen arkadaşlar pm atsın
  • Prince of percia revelations ve gta liberty city stories.
    Takas edebilecelerim;syphon filter ve tekken,belki daxter
  • Bende Pro evolotion soccer 5 var Medal of honour tarzı oyun varsa elinizde Ankaradan takas yapabilirim.
    İlgilenenler lütfen pm atsın
  • world rally championship we splinter cell war ist.danim.her turlu oyun olur!msn'im ebrar_soner@hotmail.com
  • benim ilanımdakileri ankara da elden takaslamak isteyen varmı?
  • elimde takaslık ya da satılık
    pursiut force
    fifa street 2
    umdleri mevcuttur..istanbul
  • takaslık şu oyunlardan birisi elinde olan varsa irtibata geçsin :

1 Killzone: Liberation
    2 Ultimate Ghosts 'N Goblins
    3 PoPoLoCrois
    4 Field Commander
  • arkadaşlar yokmu takas yapan oyun alan yaw?
  • istanbul mecidiyeköy
  • Bendede Tekken Dark Resurrection var güzel bir oyun ile takas etmek istiyorum. İstanbul Bakırköy-Ataköy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 29 Aralık 2006; 16:49:05 >
  • Prince Of Persia : Revelations var. Marvel Ultimate Alliance arıoyorum.. Antalya - İzmir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faradrim -- 6 Ocak 2007; 8:03:44 >
  • mc.kork oyun takası için ok dedin ve günlerce beni oyaladın (tel açıyom ilk başlarda baktın sonrasında bakmıyon msj atıyom cevap yazmıyon).Ayrıca senin sayende bulduğum oyunuda kaçırdım sen tamam takas yapacağız dediğin için olmuyor yani insanlarla bu şekilde oyun oynamak ve dalga geçmek...
  • elimde starwars battlefront 2 ve championship manager var. isteyenler irtibata geçsin
  • arkadaslar bende PETER JACKSON's KING KONG var isteyen olursa iyi bi oyunla deisebilirim... istanbul...
  • quote:

Orjinalden alıntı: semsemwar

Prince Of Persia : Revelations var. Marvel Ultimate Alliance arıoyorum.. Antalya - İzmir

Aynen istanbul-fatih

Ayrıca prince of persia rev, ssx, lord of the rings:tactics,untold legends,fifa 2006 germany,nfl street 2 gibi oyunları takas edebilirim.
    Kolay gelsin.
  • locoroco, tony hawk ya da burnout arıyorum. pes 5, WRC var. (ist)
  • aranizda 2.8 ve altinda versiyon sahibi varsa downgrade ve iso oyunlar icin yardimci olabilirim.
  • world tour soccer , championship manager ve starwars battlefront 2 isteyenler el kaldırsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.