Şimdi Ara

PSP UMD Oyun Takas Alanı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
24.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wittgenstein

locoroco, tony hawk ya da burnout arıyorum. pes 5, WRC var. (ist)

burnout 10 gün önce iş yerinde çalındı ya yoksa pes 5 ine el koymuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: wittgenstein

locoroco, tony hawk ya da burnout arıyorum. pes 5, WRC var. (ist)

burnout 10 gün önce iş yerinde çalındı ya yoksa pes 5 ine el koymuştum
  • vay duydugum ilk psp oyun hırsızlığı :)
  • NFS rivals var takasa açığım

PM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skatyyyy

aranizda 2.8 ve altinda versiyon sahibi varsa downgrade ve iso oyunlar icin yardimci olabilirim.

evet o benim:) tek bi soru: 2.71 den indiriken bi dosya var ya hani indiriyosun psp ne açınca ekran kırmızı oluyo. bulamadım ben o dosyayı???
  • WOWOZANGE ile takasımız gerceklesti gönderdigim oyunu teslim aldı bende bu gün yarın teslim alırım
    bilgilendirmek amaclı yazdım herkese ii takaslar
  • sevindim olayın tatlıya bağlanmasına. valla forumda ztn bir elin parmaklarını geçmiyor sayımız. birde aramızda küslük olursa vay halimize. saygılar arkadaşlar. hala elimde championship manager ve starwars battlefront 2 mevcut. buyrun :)
  • duna koparcan abi beni yaa:) champions managr a talibim we bide locoroco:)blusmada getr haji 2.psp hirsizligini o oyun icn ben ypcam hatta cinyette isleyeblrm

• WOWOZANGE dostum bi yanlıslık oldu sanırım ben senden star wars istemistim ama sen bana ridge races i yolladın su karısıklıgı düzeltirsek sevinirim... bu arada oyun bastan sona cince ne biçim oyun daha önce böle bişi görmedim
  • arkadaşlar bnde de GTA:liberty city stories,nba live 2006 ve dead to rights var isteyenle takas yaparım :)
  • bende medievil ve nfs mostwanted umd leri var isterseniz takas ederim umd ler çok temiz bu arada

msn : mustafahos@msn.com
  • quote:

arkadaşlar bnde de GTA:liberty city stories,nba live 2006 ve dead to rights var isteyenle takas yaparım :)
    quote:

dead to rights a talibim abi bendede wrc bide splinter cell war talibim abi
    quote:

bende medievil ve nfs mostwanted umd leri var isterseniz takas ederim umd ler çok temiz bu arada
    quote:

medievil a talibim abi wrc ve splinter cell war aga
    quote:

konusmak isterseniz ebrar_soner@hotmail.com

• şu quote işini bi beceremedim ama oğrendim bundan sora yapacam
  • evet işi kapacan ama imzana bayıldım sölemeden gecemeyecem

tuwaletteyken sifon disinda baska bi sey cekmeee:)
  • NFS Carbon arıyorum. İzmir
  • quote:

mc.kork Tarih 12 Ocak 2007; 21:10:10
    evet işi kapacan ama imzana bayıldım sölemeden gecemeyecem

tuwaletteyken sifon disinda baska bi sey cekmeee:)

yaptım nan sonunda
    ayıpsın abı ımza on numara

• ya pes 5 imi isteyen yok mu?? bu oyun psikolojimi bozuyo benim. en son yunanistan a yenildm hala etkisini atamadım üzerimden
  • Bandrollü, eğitim kitapçıklı ve sıfırdan farksız Pursuit Force umd mi (isteyene game save datasıyla beraber) İzmir'den takas etmek istiyorum.

Ayrıca uygun fiyat veren olursa satabilirim de...

İlgilenenler pm atsınlar.
  • bende pes 5 var isteyen bana etufan1903@hotmail den e-mail atin msn e pek giremiyorum. konuyu da umd takas yazarsaniz iyi olur. Istanbulda avrupa yakasinda oturuyorum. Patapon oyununu cok istiyorum onun icin para ekleyebilirim. Ama baska oyunlarla da takas yapabilirim. Ilerlemeli oyun olursa iyi olur. Ama herturlu oyunla da takas yapabilirim. Birde uygun fiyata oyun da alabilirim.

quote:

Orjinalden alıntı: Duna

elimde starwars battlefront 2 ve championship manager var. isteyenler irtibata geçsin

battlefront 2 ile pes 5 takas yapmak isterim ne dersin bana e-mail atarsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordeagle -- 26 Eylül 2008; 20:29:13 >
  • 1 yıl geçmiş aradan hortlatmış konuyu yazarken tarihe bakın adam 50 kere satmıştır oyunu :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.