Şimdi Ara

PSP usb bağlantısı.çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb bugun yeni psp aldım usb baglantısını bir türlü yapamadım menuden usb tıklıyom ''connect a usb cable'' diyor ama pc görmüyor. acemiyim biraz yardım lütfen

edit: kurcaladım az please wait.. de kalıyor pc görmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 24 Haziran 2009; 16:02:42 >

• psp yi bilgisayar kasasının ön girişindenmi taktın bendede böyle bir sorun vardı arkadan bağlantı yapınca düzelmişti. ayrıca usb kablosundada sorun olabilir.bendeki usb kablosunun psp girişi sanırım kablodan çekme nedeniyle bozulmuştu yani ileri geri oynuyordu kablo pc ye bağlayıca please wait diyordu eğer imkanın varsa başka bir kabloyla dene.
  • Bencede ilk önce farklı bir USB kablosu ile dene. Bilgisayarın USB portunda da bir sorun olabilir. Aygıt yöneticisinden kontrol et derim.
  • cevaplar için teşekkürler sorun psp nin usb girişine tam girdirmedigimden olmus yeni psp aldım da cok nazik davranıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 24 Haziran 2009; 16:02:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y.E.K

cevaplar için teşekkürler sorun psp nin usb girişine tam girdirmedigimden olmus yeni psp aldım da cok nazik davranıyorum

O kadarda nazik olmana gerek yok ben elimden beton zemine düşürmüştüm hiç birşey olmadı PSP'ye.

• ben ilk aldığım gün eldivenle kullanıyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: werewolfdark

ben ilk aldığım gün eldivenle kullanıyordum

hatırladım bak şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP Usb şarj sorunu!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevap veren arkadaşlara teşekkürler. Konu kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.