Bildirim
PSP usb bağlantısı.çözüldü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
psp yi bilgisayar kasasının ön girişindenmi taktın bendede böyle bir sorun vardı arkadan bağlantı yapınca düzelmişti. ayrıca usb kablosundada sorun olabilir.bendeki usb kablosunun psp girişi sanırım kablodan çekme nedeniyle bozulmuştu yani ileri geri oynuyordu kablo pc ye bağlayıca please wait diyordu eğer imkanın varsa başka bir kabloyla dene. -
Bencede ilk önce farklı bir USB kablosu ile dene. Bilgisayarın USB portunda da bir sorun olabilir. Aygıt yöneticisinden kontrol et derim. -
cevaplar için teşekkürler sorun psp nin usb girişine tam girdirmedigimden olmus yeni psp aldım da cok nazik davranıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 24 Haziran 2009; 16:02:13 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Y.E.K
cevaplar için teşekkürler sorun psp nin usb girişine tam girdirmedigimden olmus yeni psp aldım da cok nazik davranıyorum
O kadarda nazik olmana gerek yok ben elimden beton zemine düşürmüştüm hiç birşey olmadı PSP'ye.
-
ben ilk aldığım gün eldivenle kullanıyordum -
quote:
Orjinalden alıntı: werewolfdark
ben ilk aldığım gün eldivenle kullanıyordum
hatırladım bak şimdi -
Cevap veren arkadaşlara teşekkürler. Konu kilitlenmiştir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X