Şimdi Ara

Psp usb sürücüleri paylaşabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar psp yi pc ye bağladığımda sürücüleri yüklenmediği için bağlantı kurulmuyor ve bende sürücüleri elle kurmak istiyorum.Link atabilir misiniz ben bulamadım.
    Sorun muhtemelen çözülür çünkü aynı sorunu cep telefonumdada yaşamıştım ve internetten sücüleri indirip kurduğumda sorun çözüldü

• güncel yardım lütfen
  • ++++++++++++++++++
  • arkadaşlar başka bir sitede de aynı soru sorulmuş inceledimhttp://community.us.playstation.com/t5/PSP-General/Windows-7-Driver-for-PSP/td-p/2301345
    yorumlardan birinde :

Aslında bu garip. Benim şu anki laptop ve benim PSP A Tipi iyi çalışır Win7 Ultimate okunaklı bir kopyası var. 
    Her neyse, standart sorunu "USB Mass Storage" sürücüsünü kullanır. Elle PSP Türü A. "USB Mass Storage" sürücüsünü kullanmak için bilgisayar ayarlayabilirsiniz Bakın
    (Google translate ile çevirdim

denmiş.yani bu usb mass storega nedir bilgilendirir misiniz?

• Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum.Yani makinenin öyle ahım şahım bir usb sürücüsü yok ki.Olsaydı zaten makineyi aldığımızda yanında diğer elektronik aletlerde olduğu gibi sürücünün cd'sini verirlerdi.Xp,Vista ya da 7 zaten makineyi tanıyacak sürücülere sahipler.Dışarıdan bir psp'ye özel driver olacağını sanmıyorum.Araştırdığın sitede versiyonla alakalı sorunlardan bahsediyor ve Windows 7'de bazı tanıma sorunları var diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.