Bildirim
PSP version 3.10 çıktıı!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sabah haberini almıştım ama resmi sitesinde 3.03 devam ediyordu, baktım şimdi güncellenmiş. Sitede benden başka orijinal firmware kullanan var mı bilmiyorum ama teşekkürler. -
Al işte bir versiyon daha çıkmış daha nereye kadar gidecek bunlar kardeşim -
Şimdi Dark_Alex'i beklemek kaldı , versiyon 3.10 OE-A için -
quote:
Orjinalden alıntı: Triple H
Şimdi Dark_Alex'i beklemek kaldı , versiyon 3.10 OE-A için
bencede -
Ayrıntılar;
Özellikle Web Browser ile gezinirken hafıza kartını ekonomik kullanma özelliğşi geliştirilmiş.
LocationFree Playerda izlenen videolar MPEG-4 AVC formatında kayıt edilebiliyormuş (keşke bizim ülkedede bundan faydalanabilsek)
Ses Ayarlarına "Dynamic normalizer" eklentisi eklenmiş.
next psp den alıntıdır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 30 Ocak 2007; 18:59:45 > -
alex şimdiden kolları sıvamıştır bunun için... -
HAYRET ya bu nebicim sey boyle nekadar seri cıkıyo sureklı güncellenıyo bu alet eee boylece 2 sınıde ıhtıyac duymayacaklardır psp nın...ama ozellıkler olarak sankı bıraz az gıbı...
Özellikle Web Browser ile gezinirken hafıza kartını ekonomik kullanma özelliğşi geliştirilmiş.
LocationFree Playerda izlenen videolar MPEG-4 AVC formatında kayıt edilebiliyormuş (keşke bizim ülkedede bundan faydalanabilsek)
Ses Ayarlarına "Dynamic normalizer" eklentisi eklenmiş.
next psp den alıntıdır.. -
Guzel Haber -
Buna nasıl yükselcez ya -
quote:
Orjinalden alıntı: kelto3
quote:
Orjinalden alıntı: Triple H
Şimdi Dark_Alex'i beklemek kaldı , versiyon 3.10 OE-A için
bencede
sizce nezaman çıkar ben bi hata yaptımda...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X