Şimdi Ara

PSP VERSİYON YÜKSELTME YARDIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gran Turismo oyununu orjinal aldım ve 5.55 versiyon istiyor.
    Nasıl yükseltebilirim PSP üzerinden yükseltme oluyor mu? İnternet kablolu olduğu için yapamadım. Kablosuz internet ağı bulsam otomatik kendisi versiyonu yükseltir mi?

• UMD üzerinden versiyon yükseltmesi yapılıyor diye biliyorum,umd'yi takınca o seçenek çıkar çıkmıyorsa kablosuz ağ olan biyerden psn store a girip yükseltebilirsin yada PSP program paylaşımı yapılan forumlarda varsa ordan indirip memory stickle de yapabilirsin..
  • GEN C yap ilk olarak versiyonunu.

Sonra Oyun indirirken oyunun sonuna Fixed yada M33-6 yazarak ara o dosyayı atarsan çalışır.Pm olarak bir site yolladım istediğin bilgiler var.
  • Benim PSP kırılamıyor. Ondan ötürü orjinal oyun aldım ve versiyonu düşük olduğu için açmıyor.
  • Orijinal firmware atıcaksın,ozaman çalıştırır umd'li oyunu.6.00 mesela.Zaten umd yi takınca update firmware seçeneği çıkması lazım ama çıkmadıysa da wireless ile bağlanarak update edebilirsin yada net üzerinden OFW bulup karta atarak update ediceksin.
  • Bu orijinal firmwareyi nereden indirebiliriz ve hangi dosyaya atacağız?
  • http://www.psphero.com/download_official.html
    Bu sitede orjinal firmware'lar var sen 6.00 yada 6.10 indir.Kurulumu da google'dan ofw kurulum rehberi diye arat çıkan sitelerde açıklamalı anlatıyor,yönergeleri takip ederek kurarsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar yardımlarınız için çok sağolun hallettim. :)
  • hayırlısı olsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.