arkadaşlar bende psp fat var.bayadır elime almıyorum versiyonmuda 3.90 m33 şöle bi sitede gezindimde yeni versiyonlar çıkmış.çok mu eski kaldı versiyonum.değiştirmem gerekiyor mu.
aynı sorun bende de var bu versiyon u yükseltmek gerekirmi acaba?
Gerekli
güncel versiyona yükseltmek zorundasın ondan sonra firmware
quote:
Orijinalden alıntı: Morsmordre
güncel versiyona yükseltmek zorundasın ondan sonra firmware
yükseltmezsem ne gibi dezavantajlarım olur.
her oyunu oynayamazsın (yeni oyunlar güncel versiyon istiyor) ayrıca ekstraları da var yeni versiyonların özellikle arayüz-temalarda.psp fat v5.50 kırıldı en güncel versiyon o.update et sonra fw
quote:
Orijinalden alıntı: Morsmordre
her oyunu oynayamazsın (yeni oyunlar güncel versiyon istiyor) ayrıca ekstraları da var yeni versiyonların özellikle arayüz-temalarda.psp fat v5.50 kırıldı en güncel versiyon o.update et sonra fw
çok teşekkür ederim cevapların için.birşey daha sormak istiyorum.güncel verisyona ben getirebilir miyim acaba.yoksa uzamn işimi.
verdiğin bilgiler için sağol kısa zamanda versiyon yükseltmem gerekiyo galiba oyunlar yarıda kalmaya başladı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme