Şimdi Ara

psp versiyonu ile ilgili yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim pspde versiyon 3.90 ve m33 vish menü diye biyer çıkıyo burada cpu clock cpu clock game gibi şeyler var bunlar defaulttamı duracak yoksa 333/166 vs gibi bir değermi olacak sanki psp yavaşladı gibi bunun sesebi ne olabilir?

• deafultta durması şarj süresinin uzaması açısından daha iyi 333 yaparsan daha hızlı olur fakat fazla güç tüketir deafultta iken oyuna göre kendi ayarlıor psp cpu hızını ve 333 yaparsan sadece game hızını 333 yap diğeri ana menudeki cpu hızı menudede yavaşlama yaşıyacagını sanmıyorum deafulttayken
  • defaultta durmasının hiçbir sakıncası yoktur.333/166 da bir nevi o.c olur cihaz.
  • kardeş benim psp fat 5,00 m33-4 yüklü undercoverı pes2009u oynarken ekran donuo kilitleniyo filan ne yapmalıyım yardımcı olabilir misin
  • quote:

Orjinalden alıntı: iborator

kardeş benim psp fat 5,00 m33-4 yüklü undercoverı pes2009u oynarken ekran donuo kilitleniyo filan ne yapmalıyım yardımcı olabilir misin

eğer oyunları umdden oynuosan umd çizik veya sorunlu olabilir eğer msden oynuosan oyunun formatının cso deilde iso olamsına özen göster.Lakin psp için en iyi oyun türü isodur.Yinede kasıyo diyosan cpu hızlarıyla oynayabilirsin ve oyundaki kasmalar kullandıgın msnin hızına ve doluluk oranınıda baglı tıka basa dolu bi ms azda olsa daha yavaş okuma yazma yapıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.