Arkadaşlar baştan söyleyim ki, konu hakkında hiç bir bilgim yok.
En son ben 20-25 yaşındayken tetrisler vardı orada kaldım 15-20 yıldır elime bu tip oyuncak almadım.
6 yaşındaki kızım için deniz kenarında, yolculukta vs oynayabileceği çok karmaşık olmayan, okuma yazma gerektirmeyen PSP veya benzer el oyunu ne alabilirim? Tavsiyelerinize şiddetle ve aceleyle ihtiyacım var. Bir de bu oyuncakların fiyatları ne kadardır?
madem kiz cocugun var bence nintendo al ( nintendo hakkinda hic bir bilgim yok yani kirilma acisindan ) ama oyunlara para vermek istemiyorum diyorsan git psp 2000 modeli al 4 gb de saglam bir hafiza karti al makinayi kirdir bedava oyun yukle kendi kendine oynasin
quote:
Orijinalden alıntı: jokerwill
madem kiz cocugun var bence nintendo al ( nintendo hakkinda hic bir bilgim yok yani kirilma acisindan ) ama oyunlara para vermek istemiyorum diyorsan git psp 2000 modeli al 4 gb de saglam bir hafiza karti al makinayi kirdir bedava oyun yukle kendi kendine oynasin
2000 medeli derken, eski bir modelden bahsediyorsunuz sanırım. Nereden bulunur ki?
quote:
Orijinalden alıntı: resmonse
quote:
Orijinalden alıntı: jokerwill
2000 medeli derken, eski bir modelden bahsediyorsunuz sanırım. Nereden bulunur ki?
Şimdi psp lerin 4 versiyonu var. 1000(Fat)-2000(Slim)-3000(Slim+değişiklikler oldu)-Go.Fatlar en eski kasa kalın kasa.2000 ler yıl olarak değil model olarak 2000,slim psp olarak geçer yoksa 2000 yılında üretilmedi Kırdırmak derken kopya oyun oynatıyor para vermeden oyun yüklersiniz ufak bir hack işlemi yapılıyor.Nintendo ds alırsanız her oyunu orjinal almak zorundasınız bu da ekstra para demek.En mantıklısı psp alın kızınız oynasın ona uygun oyunlar da var pspde
el aterisi vardı bi zamanlar 999 in 1
psp nin benzeri yok piyasada tek
nintendo ds alabilirsiniz r4 acekard gibi kartlarla kopya oyun oynatır
6 yaşındaki bi kız için psp biraz ağır kaçar benden söylemesi yani kullanması zor ayrıca bozma ihtimali yüksek
Göz - Kas - Refleks kordinasyonu 7 yaşından sonra kullanılmalıdır.Yani 7 yaşından küçük çocuklar gördükleriyle hangi tuşlara basması gerektiğini çok zorlanarak yapar ve yapmaya çalıştıkça bu kabiliyeti çok sonra kazanır.Bence hiç almayın en iyisi :) Benzeri dersen iPod Touch ve Nintendo DSi var :)
6 yaşında bir çocuğa alcağına göre kesinlikle nintendo almalısınmodel olarak eğer fazla para vermek istemiyorsan Lite ekstıra birkaç özellik daha istiyorsan DSİ alneden nintendo almalısına gelince diğer arkadaşlarında dediği gibiği hem PSP ağır kaçar hem de nintendo nun oyunları PSP nin oyunlarını 3,4 e katladığı için daha çok ona hitaben oyunlar vardır
Nintendo DS/DSi almani oneririm o yas icin. 2-3 tusla oynanan basit oyunlar var, onlardan yuklersin, cocuk icin pek sorun olmaz herhalde.
Bence pembe bir DS lite alın.
Goldmaster GP-210 nasıldır? Bilginiz var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme