Şimdi Ara

Docking Station yada benzeri ürün hakkında tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bilgisayarımda sata baglantili 5 adet farklı boyutlarda (250gb/500gb/1.5tb/2tb) 3.5" hdd bulunmakta (dizi/anime/çizgiroman arşivim). Benim istediğ şey, bunları sistemimden çıkarıp, gerektiğinde external olarak bilgisayarıma takabileceğim bir sistem olması. 5'ini birden takmak gibi bir niyetim olmadığı için bir tanesini takmam yeterli olacaktır. Gerektiğinde bu harddisklere download/ekleme yapacağım yada içerisinden video/dosya çalıştıracağım.

İnternette araştırınca docking station adı altında bütçeme uygun bir kaç ürün buldum fakat Türkiye'de arama yapınca Frisby/evertech gibi pek hoşlanmadığım markaların ürünlerini buldum. Bir de usb hdd kutusu diye birşey var fakat 5 hdd olduğu için her birine mi almam lazım yoksa tak çıkar çok yıpranır mı bilemediğim için sormak istedim.

Bana ne önerebilirsiniz. Docking station mı yoksa hdd kutusu mu ? Mümkünse marka ve link verebilirseniz de çok makbule geçer. Şu an için düşündüğüm bütçe 150-250tl arasında birşey.

Zamanınızı ayırıp okudğunuz için teşekkür ederim.

• Tatmin edecek kalitede ve makul fiyatlı bir ürün bulmanız imkansız. Bence böyle bir ürün alıp kasadan masaya uzatmanız en iyisi olur. Frisby gibi markaların sattığı stationlar zaten USB falan oluyor. Hem dandik hem de verim almak zor.

Eğer arşivleriniz istikrarlı bir şekilde büyüyorsa direkt routerınıza bağlı ufak bir NAS bilgisayar kurmanız en rahatı. Ben öyle yaptım. Evdeki her cihazdan erişim kolaylığı var ve direkt dışarıdayken NAS bilgisayarınızı magic packet göndererek açabiliyor ve istediğiniz gibi dosyalarınıza erişip, torrent falan başlatabiliyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.