Selam herkese..Sorum şu videoları başarılı bişekilde çevirip psp de izleyebiliyorum ancak altyazı olayını başaramadım...altyazıyı videoya gömme programları kullandım yine olmadı.. önerilerinizi bekliyorum.. sizin kullandıgınız bi program varsa falan...yardımcı olursanız cok sevinirim...
Bendede bu sorun vardı Jet audio plustaki JetVinCnv ile rahatca bu sorunu çözebiliyorum bu programda altyazıyla filmi birleştirmek yerine altyazısıyla pc de nasıl izleyebiliyorsan o şekilde convert ediyor..
xvid4psp ile dönüştür. o program hem mp4e çevirip hemde altyazıyı gömüyor.
Forumu araştırırsan, arkadaşa bir program tavsiye etmiştim; ve de upload etmiştim. O programla denemeni tavsiye ederim. Programın adı "AVI ReComp". Ben bu programla altyazı gömme işlemini yapıyorum. Bu program yerine Total Video Converter'i kullananlarda varmış fakat hiç denemedim. Birde Erhan'ın dediği programı incele istersen. Benceyle hepsiyle çevirmeyi dene; hangi programdan memnun kalırsan o programı kullan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme