Şimdi Ara

PSP vs. PSP Slim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PSP Slim'in hemen hemen her yönden diğerinden iyi olduğunu biliyorum ama fat almak zorunda kalabilirim. Fiyatlar Yazıcıoğlu'nda nedir onu da tam bilmiyorum. Sizce Fat alsam huzurusuz olur muyum. Bi de yazıcıoğlu'nda hangilerini satıyorlar. Kumanda ve hafıza kartı olayı var bi de. Kendi hafızası ne kadar ve oyunları nasıl çalıştıracağız. Yani çook genel bilgiler ve tavsiyelerinizi istiyorum. Teşekkürler...

• makinanın kendi hafızası yok ikisindede yok yani.fat alırsan pek mutsuz olucagını zannetmem.bir kaç eksik olr sadece tv-out, oyunların yükleme sürelerinde cok kısa bir süre daha artıs falan.
  • Kendi hafızası yoksa hafıza kartı almak zorunda kalıyoruz, yoksa cd dışında oyun çalıştıramayız anlamına geliyor değil mi bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yampir

Kendi hafızası yoksa hafıza kartı almak zorunda kalıyoruz, yoksa cd dışında oyun çalıştıramayız anlamına geliyor değil mi bu?

evet dostum.hafıza kartı şart.
  • ben slim aldım ilk psp im olarak ve de fat almadığım için aşırı memnunum.arkadaşımın fat psp si var gerçekten bana çok kaba gelior tipten filan kaybediyor bence! sürekli cebimde taşıyorum telefon taşımaktan farksız ama fat de taşıdım ağırlık yaptığıni belli ediyor.ilk alacağın için slim alman daha uygun olur.ayrıca slimin kenar kısımları fat gibi keskin değil yuvarlatmışlar biraz bu özelliği çok hoşuma gidiyor :D
  • Bende Fat var. Eksiklik olmuyor. Ama şimdi alınacaksa kesinlikle Slim alınmalı. Bence biraz daha bekle , Slim al. (Ben masrafa giremeyeceğim için almıyorum , Fat işimi görüyor. :))
  • bende fat var ben memnunum
  • bana biri açıklarmı fat,slim ws. ne oluyor
  • Fat= Şişko. (Eski versiyon PSP)

Slim & Lite=İnce(Yeni versiyon PSP)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZarakiKenpachi

Slim & Lite=İnce(Yeni versiyon PSP)

ince ve hafif
  • benim için tv-out özelliği önemli değil.fat psp nin slim psp den farkı varmı? (oyun,film,ekran vs..)gibi
  • tabiki var slimin ekran çözünürlügü daha iyi slim al derim nede olsa yeni teknoloji vardır + ları..şahsen slim sahibiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekorok

tabiki var slimin ekran çözünürlügü daha iyi slim al derim nede olsa yeni teknoloji vardır + ları..şahsen slim sahibiyim

ekran çözünürlüğü aynı arkadaşlar sadece slim in ekranı daha "brighter" yani daha parlak bir ekrana sahip
  • onu demek istemitim özür dilerim
    quote:

Orjinalden alıntı: illker84

quote:

Orjinalden alıntı: bekorok

tabiki var slimin ekran çözünürlügü daha iyi slim al derim nede olsa yeni teknoloji vardır + ları..şahsen slim sahibiyim

ekran çözünürlüğü aynı arkadaşlar sadece slim in ekranı daha "brighter" yani daha parlak bir ekrana sahip

• SLİM AL BENCEDE ALABİLİRSEN AMA FAT ALSANDA ÇOK FAZLA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAZSIN HERALDE
    PSP SLİMM
  • kizilotesi ne ise yarior ??

bide benimkinde joystik kisminda bi tutukluk yapior asagiya dogru bi cekme var sizce buyuk bi problem mi ?

neler yapilabilir ??

bide psp icin ne gibi programlar onerebilirsiniz ?? kullanisli programlar var mi ?
    msn programi yada limewire yada vs gibi.. yardimci olursaniz sevinirim..
  • merhabalar 1 sorum olacaktı slim alınca orjinal oyun mu almak gerekiyor yani kırıldı mı?
  • çıktığı gibi kırıldı hafıza kartından oyun oynamak mümkün
  • aynı oyunları çalıştırıyorlar sonuçta ucuz olanı al derim.sonuçta oyun oynamak için alıyoruz.
  • aynı oyunları çalıştırıyorlar ama sıfırları arasında yok denecek kadar fark var slim almak daha mantıklııııı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.