Şimdi Ara

PSP vs. PSP Slim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence psp slim al bende yeni aldım baya araştırdım psp fat düşünüyodum iyi ki slim almışım gerçekten çok hafif ve ince 100 gr fark var aralarında slim cebe konunca hissedilmiyor umd yüklemelerinde slim fat ten göz görülür biçimde daha hızlı ama hafıza kartından yüklemelerde çok fazla fark yok psp slim'in internet i yüzde 25 30 daha hızlı ve sorunsuz ekran olarakta slim daha iyi ve tv-out özelliği var bi kaç yerde okudum homebrew oyunlar programlar vs sorun çıkartıyor diyer eLoader diye bir program var her türlü eski homebrew ları çalıştırıyor 2-3 tane denedim sorunsuz çalıştı.
  • vay demek e loader ha bilmiyodum bunu saol arkadaşım bende yükliyim homebrew mario hosuma gitmişti :D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekorok

vay demek e loader ha bilmiyodum bunu saol arkadaşım bende yükliyim homebrew mario hosuma gitmişti :D:D

daha önceki bir slim fat atışmasında bahsetmiştim ama kimse ciddiye almamıştı e loader 1.00 olacak
  • eee o zaman slimde homebrew calıstırıyor fatın üstün özelligi kalmadı artık slim program özürlü dil oley be mutlu oldum birden yaşasın slim şak şak şak
  • quote:

eee o zaman slimde homebrew calıstırıyor fatın üstün özelligi kalmadı artık slim program özürlü dil oley be mutlu oldum birden yaşasın slim şak şak şak

zaten değildi ki yahu alet çıkalı daha kaç ay oldu soruyorum size çıktığı gibi kırıldı 1.50 kernel desteğinin olmadığı anlaşıldı şimdi optimize ediliyor işte yavaş yavaş bir zamanlar firmware 2.00 da da homebrew çalışmazdı yine bu programla çalıştırırdık... fati sonradan görenlerin zannettiği slim de hb yok fat daha avantajlı olayı aslında hiç olmayan bişey milleti de böyle deyip uyutuyolar slim de de hb çalışır aslanlar gibi dolayısıyla fat alana kadar slim almak daha mantıklı bu böyle biline... inşallah bundan sonra hala slim mi fat mi diye saçma salak konular konuşulmaz...

• haklısın
    quote:

Orjinalden alıntı: illker84

quote:

eee o zaman slimde homebrew calıstırıyor fatın üstün özelligi kalmadı artık slim program özürlü dil oley be mutlu oldum birden yaşasın slim şak şak şak

zaten değildi ki yahu alet çıkalı daha kaç ay oldu soruyorum size çıktığı gibi kırıldı 1.50 kernel desteğinin olmadığı anlaşıldı şimdi optimize ediliyor işte yavaş yavaş bir zamanlar firmware 2.00 da da homebrew çalışmazdı yine bu programla çalıştırırdık... fati sonradan görenlerin zannettiği slim de hb yok fat daha avantajlı olayı aslında hiç olmayan bişey milleti de böyle deyip uyutuyolar slim de de hb çalışır aslanlar gibi dolayısıyla fat alana kadar slim almak daha mantıklı bu böyle biline... inşallah bundan sonra hala slim mi fat mi diye saçma salak konular konuşulmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekorok -- 9 Aralık 2007; 18:08:55 >

• http://www.pspiso.com girin hertürlü oyun film program buyrun kapanmatan sömürün
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanf44

http://www.pspiso.com girin hertürlü oyun film program buyrun kapanmatan sömürün

verdiğinsitede hiç bir başlıkta herhangi birşeye ulaşamıyosun, sanırım üyelik lazım ancak üye olmak için bi bölüm yok

eğer varsa senin üyeliin bi pm atsan güzel yaparsın valla
  • Merak ettiğim bir soru var PSP ile PSP slim aynı miktarda mı enerji çekiyor.Yoksa slim dah az mı enerji çekiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

Merak ettiğim bir soru var PSP ile PSP slim aynı miktarda mı enerji çekiyor.Yoksa slim dah az mı enerji çekiyor?

Şu linkte Battery Life başlığı altında diyor ki, PSP Slim daha az enerji harcıyormuş. PSP Slim 1200 mAh bataryası olmasına rağmen pil ömrü 1800 mAh bataryası olan PSP fat ile aynıymış.
  • Abi onu bende biliyorumda teknik oalrak aralarındaki watt çekiş farkı kaç acaba?
  • En basit hesapla 2/3 oranı çıkıyor, ama tam watt değerlerini bilmiyorum malesef.
  • SON TEKNOLOJİ NEYSE ONU AL SLİM OFCOURSE
  • ben slim aldim slimi tavsiye ederim iki cihazi elinize aldiginzde farkedilir bir agirlik farki oldugunu görüceksiniz
  • arkadaslar hatirliyor musunuz biarada ps2 de wardi bu fat slim muhabbeti... yaw ne uyuz ediodu o muhabbet beni yaw:D slim aldim memnundum ama millet slim sole bole diye diye makineden tiksindirdiler... abi kim ne derse desin son teknoloji en iidir slim al derim ben;)
  • slimin en büyük artısı ram doubled eski versiyan göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: corona.effect

slimin en büyük artısı ram doubled eski versiyan göre

ram değil flash hafıza o vram aynı psp fat ile slim in
  • Ram yazıyo cnetin reviewinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: corona.effect

Ram yazıyo cnetin reviewinde

işte öyle değil diyorum ben de sony ilk başta öyle duyurdu ancak tüm psp lerde ram olarak 4mb videoram vardır slim de fat de aynı ancak işletim sisteminin bulunduğu flash hafıza 32 değil 64mb tır ram dedikleri şey bu flash hafıza aslında bu artan bölüm de oyunların hızlı yüklenmesi için cache bellek olarak kullanılıyor ram değil

yani işletim sisteminin flash hafızaya ram gibi davranması olay aslında teknik olarak ram in arttığı yok biraz ayrıntı bir konu aslında...
  • Slim - Fat pek bir fark yok , slim daha hoş görünüyor olabilir fakat bende fat var ve hiçbir problem yaşamıyorum .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.