Şimdi Ara

PSP vs. PSP Slim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İkisini de kullanan biri olarak diyebilirim ki aradaki en büyük fark Slim, Fat'den bayağı hafif.

Diğer farklar inanın kullanacağınız farklar değil.

Örneğin hafif olmasının avantajmı dezavantajmı olduğu göreceli bir şeydir. Mesela ben oynadığım gamepadin ağır olmasını, ele oturmasını isterim. Slim de bu yok. Hafif kuş gibi bişey. Yani cepte taşımak açısından avantajlı ama oyun oynarken -kesinlikle bi dezavantajı yok benim için- fat daha iyi oturuyor ele ağır olmasından dolayı. Ama fat de de işte cebe koyunca sarkıyor ağırlığından. İnanılmaz derecede kötü bu.

İnce kalın olayına gelirsek arada o konuda da öyle ahım şahım fark yok.

Ekran parlaklığı konusunda hiç fark yok diyebilirim. Nasıl olsa modlu FW ile fat PSP yi de 4. seviyede parlaklığa getirebiliyoruz şarj cihazına takmaksızın. O yüzden fark yok.

Aradaki slim aleyhine en büyük fark ne biliyor musunuz? Kutu içeriği. 10-15 milyona bulabileceğiniz bir şey ama yine de olmayan bir şey. Slim in kutu içeriğinde kulaklık, kulaklığın kumandası, kılıf, tutma ipi, silme bezi bulunmuyor. Sadece slim, şarj cihazı ve kitapçıklar var. rezalet bir cimrilik söz konusu burada sony adına. Çok fena sinir bir durum yani. Neyse onu halledebilirseniz yani yanında hemen kılıfı ve beziyle alabilirseniz slimi (ki kesinlikle almalısınız.. slimin arkası da parlak yüzey ile kaplandığından kesinlikle çabuk çiziliyor bunlar. Kılıf şart her şekilde.) alabilirsiniz.

Kısaca şu an psp alacak olanlar sadece görüntüsü ve fiyat farkının az olmasından dolayı (eğer fat in kutu içeriğini ekstra olarak temin edebileceklerse) slim tercih etmeliler. Ama arada ahım şahım bir farkın olmadığını da bilin. En büyük fark slim in hafifliğidir.

• load sürelerinin bi iki sn farklı olduğunu yazmışlar genelde, ama oyundan oyuna farkediyor youtube linkinde adam gayet güzel karşılaştırmış 12sn gibi bi fark var.

http://***.youtube.com/watch?v=qZr9CaVpkHQ
  • quote:

Orjinalden alıntı: demong

quote:

Orjinalden alıntı: furkanf44

http://www.pspiso.com girin hertürlü oyun film program buyrun kapanmatan sömürün

verdiğinsitede hiç bir başlıkta herhangi birşeye ulaşamıyosun, sanırım üyelik lazım ancak üye olmak için bi bölüm yok

eğer varsa senin üyeliin bi pm atsan güzel yaparsın valla

site üyelik sistemine dayalı değil. herkese acık bi paylaşım sitesi.
    oyun resim tanıtımlarının altındaki yazıya <<Read the rest of this entry>> tıklarsanız linklere ve ingilizce oyun acıklarına ulaşabilirsiniz.
    bu adres bende bir yıldan beri var ama şunu söylemeliyim ki henüz hicbirşey indirmiş değilim bu siteden. bilginize....
    Edit: imla kurallarından dolayı değiştirildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redvelvet -- 17 Ocak 2008; 16:28:37 >

• slm ben professioanl bir psp admini olarak sana tavisye vereyim şansın varmış ilk defa girdim ve senin sorun geldi ve sana cevaplıyorun psp fatın kendi hafızası 32 mb dır psp slimise 64 mb dır psp sli almanı tercih ederim nedeni her yönden sıkıntını gideriyor ha bu arada psp slim le psp fatın arasında farklar birinin 32 mb hafızası olması birinin 64 mb hafızası olması arkadaşlar arlarında ram aynı ramde değişme yoktur yüklenme süresi olsun açılma süresi olsun eşittir ama sen beni dinle ve psp slim al ve diğerlerine bakma ben bunun bayi ve tamir olsun versiyon kırma olsun ve versiyon atma olsun o işlere yapamn biri olarak beni dinle saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre5700

slm ben professioanl bir psp admini olarak sana tavisye vereyim şansın varmış ilk defa girdim ve senin sorun geldi ve sana cevaplıyorun psp fatın kendi hafızası 32 mb dır psp slimise 64 mb dır psp sli almanı tercih ederim nedeni her yönden sıkıntını gideriyor ha bu arada psp slim le psp fatın arasında farklar birinin 32 mb hafızası olması birinin 64 mb hafızası olması arkadaşlar arlarında ram aynı ramde değişme yoktur yüklenme süresi olsun açılma süresi olsun eşittir ama sen beni dinle ve psp slim al ve diğerlerine bakma ben bunun bayi ve tamir olsun versiyon kırma olsun ve versiyon atma olsun o işlere yapamn biri olarak beni dinle saygılarımla

hiç profesyonel bir admin gibi durmuyorsun ama daha çok çalışman lazım

• hocam bana lık yapma sokakta gezerek uydurma bilgilerle bana kafa tutuyosun dikkatini çekerim hergün ben bu işi yapıyorum bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre5700

slm ben professioanl bir psp admini olarak sana tavisye vereyim şansın varmış ilk defa girdim ve senin sorun geldi ve sana cevaplıyorun psp fatın kendi hafızası 32 mb dır psp slimise 64 mb dır psp sli almanı tercih ederim nedeni her yönden sıkıntını gideriyor ha bu arada psp slim le psp fatın arasında farklar birinin 32 mb hafızası olması birinin 64 mb hafızası olması arkadaşlar arlarında ram aynı ramde değişme yoktur yüklenme süresi olsun açılma süresi olsun eşittir ama sen beni dinle ve psp slim al ve diğerlerine bakma ben bunun bayi ve tamir olsun versiyon kırma olsun ve versiyon atma olsun o işlere yapamn biri olarak beni dinle saygılarımla

çok mütevazisin gerçekten.

sanki millet sana burda bayılıyo

senin cevabına kalmadı kimse! senden kat kat ustalar var. kaldı ki usta bile değilsin.

böyle kendini beğenmiş insanlar beni deli ediyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.