Bugün Teknosa'dan PSP aldım. 2.01 versiyonlu. Herşey güzel çalışıyor, müzik, oyun, film vs. ancak network ayarlarini ne zaman yapmaya kalksam, ister evimdeki wireless ağa bağlanmaya çalışayım, istersem herhangi başka bi psp aratayım, hep aynı hata kodunu veriyor (An Internal Error has occurred (80410A0B)) google'da aratınca biriki yabancı forumda aletin bozuk olduguyla ilgili yazı okudum. Aramızda bu hatayı alan benden baska birileri var mı? Bu soruna nasıl çözüm bulurum bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Bence hemen götür ve değiştir.Aldığın yerde test ettir.
quote:
Orjinalden alıntı: owerdose
Bugün Teknosa'dan PSP aldım. 2.01 versiyonlu. Herşey güzel çalışıyor, müzik, oyun, film vs. ancak network ayarlarini ne zaman yapmaya kalksam, ister evimdeki wireless ağa bağlanmaya çalışayım, istersem herhangi başka bi psp aratayım, hep aynı hata kodunu veriyor (An Internal Error has occurred (80410A0B)) google'da aratınca biriki yabancı forumda aletin bozuk olduguyla ilgili yazı okudum. Aramızda bu hatayı alan benden baska birileri var mı? Bu soruna nasıl çözüm bulurum bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
dostum ben aletı yenı almıstım...ilk baglandıgımda sorunsuz olarak baglanabıldım...daha sonra network sttingden coklu oyuncu ayarı yapmak ıstdım,yaptıktan sonra bır daha ınternete gıremedım.banada aynı hata msj cıkıyor artık.sen nasıl cıktın ısın ıcınden,paylasıran sevınırım
Bende wireless modeme bilgisayar bağlıyken o hata çıkıyordu sonra çektim bilgisayarı bağlandı
ya arkadaş valla ben de spot aldım psp 2.5 ilk aldığım gün evdeki wirelessda bir kere sorunsuz girdim sonra senin hatanın aynısını verdi sonra biraz daha girmeye çalıştım düzeldi daha sonra okula gittim ordan wireless bi deniim deim yine aynı hata sendeki deli oldum sonra tam değiştrmeye gidiodum bi baktım düzeldi ve o günden beri hiç yapmıyor ben de anlamadım valla neden belki seninki de kendiliğinden düzelir
bu sorunu daha çözen çıkmadı ... çıkan olursa helal olsun derım başımla beraber banada anlatırsa cok sevınırım bırsuru forumda yazdım ama nafile sorunum ç ö z ü l mü y o r
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
bu sorunu daha çözen çıkmadı ... çıkan olursa helal olsun derım başımla beraber banada anlatırsa cok sevınırım bırsuru forumda yazdım ama nafile sorunum ç ö z ü l mü y o r
beyler eger 2 50 de boyle sorun yasıyorsanız bende yasadım ve sonra cozdum olayı....once aletten memory stickle varsa umd yı cıkarın....sonra psp de system settınge gelın ordan restore default settıngs deyın ve psp ye format atın.psp ılk ayarlarına gerı donecektır....ondan sonrada network settıngs den tekrar ayar yapın sorununuz cozulur
sevgili @mantar ben zaten aldıgımda daha hafıza kartı ve umd takmadan denedım daha dogrusu kutudan ılk cıkardım ve hemen wifi denedım cunku o anda oyunum yoktu hafıza kartının poşetin, bulamamıştım ama aynı hatayı vermişti ama şimdi tekrar deniyorum neler gidicek peki ayarlardan ??
malesef mantar kardeş olmadı bu sefer de şöyle bir hata verdi Acces Point (yanı bızım emektar modem) guvenlık ayarlarınızı kontrol edınız gıbı bır mesaj geldı yanı olmadı olmuyor bu olmıyacak
hafıza kartını cıkardım umd yoktu restore ettım ama nafile ne yaptıysam olmuyor yokmu bunun bi çözüm yolu
yinede saol mantar kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
malesef mantar kardeş olmadı bu sefer de şöyle bir hata verdi Acces Point (yanı bızım emektar modem) guvenlık ayarlarınızı kontrol edınız gıbı bır mesaj geldı yanı olmadı olmuyor bu olmıyacak
hafıza kartını cıkardım umd yoktu restore ettım ama nafile ne yaptıysam olmuyor yokmu bunun bi çözüm yolu
yinede saol mantar kardeş
pekı dostum sen ayarları onayladıgında yanı network settıngde sonuna gelıp onayladıgında sınyal gucu ne gosterıyo ......bırde dıger ayarlarda power save settıngs de wlan power save i off yapman lazım..buna ragmen yınede gıremıyormusun...belkıde baska bı modemle denemen gerek...bı oyle yap bakalım
hersey tamam %100 gosterıyor neyse baska modemle de denedım olmadı starbucks ta denedım ama yılmıcam kuzende falan denemeyı dusunuyorum .. neyse sagol yınede
ya dostum sen de wireless ışığında hiç ışık falan yanmıyor değil mi yeşil ışık alan yani girmeyi deneyip scan ettiğinde yeşil ışık yanmıyo değil mi? sonra hatayı veriyor..böle mi böleyse bende de aynısı vardı sonra düzeldi hiç yapmıor artık inşallah düzelir ya...
walla arayana kadar ışık yanıyor sonra yok ışık mışık eser yok .. Bu bukadar zor bişey olmamalıydı ya walla illallah geldi du bakalım nereye varacak sonu tesekkurler yınede ..
Beyler psp ve nintendo ds bant genişliği düşük olduğu için 802 1/b ile bağlanıyor sadece . Laptoplar gibi 802 1/g ile bağlanmaz dikkat edin. İsteyen olursa konuyu müsait bir zamanda teferruatıyla anlatırım.