Şimdi Ara

PSP YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bugün psp slim aldım cidden çok hoşuma gitti çok güzel alet fakat size bikaç sorum olacak yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    1-Arkadaşlar cihazı 2.el aldım ve ilk aldığımda bütün(menülere girme,müzik şeçme vs.)"X" tuşunlandı ancak fabrika ayarlarına geri döndüm ve bu sefer işlemler "O" tuşunla olmaya başladı bunu tekrar "X" harfine nasıl çevirebilirim.
    2-İnternette bazı türkçe karakterler çıkmıyor bunun için karakter menüsünde hangi seçeneği seçmeliyim.Ve bazı sitelere girerken ve video izlemeye kalkarsam plug bulundu yazıyor indiriyorum fakat birşey olmuyor belki yeniden başlatmak gerekiyor ama hiç denemedim.
    3-Bazı yerlerde görüyorum sistemi yükseltmeyin diyorlar kopya oyun açmıyormuş galiba sistemimi yükseltim mi bilmiyorum ama network update dedim bunun ne getirisi oldu ve sizce yapmamalımıydım fakat kopya oyunları hala açıyor.
    4-Cihaz şarj olurken oynamamızda bi mahsur var mı?
    5-Cihazı kapatırken power tuşundan mı kapatıcaz yoksa menülerde kapatmayla ilgili bir seçenek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay_cankaya -- 7 Şubat 2009; 18:43:44 >

• hmmm ilk 3 sorun hakkıdna bende tamm bilgim yok ama
    4.galiba şarj olurken oynnamak zarar veriyormuş çünkü hemn şarj ısınması hemde psp oynarkan ısınması psp yaka bilir diyorlardı.
    5.kapatırkende power tuşu ile kapatacaksın ama dikkat edilmesi gerekn şey 5 sn tuşu ileri doğru itili bırakmak eğer hemen itip bırakırpsan uyku moduna girer
  • 4-oynamanda bi mahsur olmaz diye düşünüyorum cihaz şarj olurken açıp hiçbirşey yapamaman normal değil
    5-power tuşuna bi kere kaldırıp bırakırsan stand by oluyor enerji yiyor tamamen kapatmak için powerı kaldırıp 20sn yukarıda tutacan.
  • Hocam bişey yapamama sorunu düzeldi hold tuşunda bırakmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay_cankaya -- 7 Şubat 2009; 18:50:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: atalay_cankaya

Hocam bişey yapamama sorunu düzeldi hold tuşunda bırakmışım

tuşları kilitler :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raistlin2212

quote:

Orjinalden alıntı: atalay_cankaya

Hocam bişey yapamama sorunu düzeldi hold tuşunda bırakmışım

tuşları kilitler :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.