Şimdi Ara

PSP Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar PSP almayı dusunuyorum ama hangi model en avantajlı 1000-2000-3000 ve özellikleri neler yardımcı olursanız sevinirim

• http://forum.donanimhaber.com/m_18861658/tm.htm

Burayı okumanı tavsiye ediyorum
  • Tesekkurler hocam saolasın
  • Arkadaslar bi sorum daha olucak benim alıcağım PSP 2004 te versiyon Custom Firmware 5.00 M33-6 ama UMD den oyun oynayınca otomatik olarak en son sürüm versiyona donustuğu ve bi daha o versiyon kırılana kadar kopya oyun oyananmadığını okumustum. Bu durum benim cihaz için de gecerli olabilir mi yani UMD den oyun oynamamalı mıyım?
  • Janberk15 arkadaşım bende psp silim 3000 var.Benimde şifrem kırılmadığı için kopya oyun oynayamıyordum ama artık hem UMD hemde kopya psp oyunlarını oynuyabiliyorum nasıl diye sorarsan bizim psp nin şifresi kırılmadığı için bize bir program verdiler ve program çalıştırınca bütün kopya oyunların hepsini oynattı bazı oyunlar oynatmayabilir hiç endişelenme o sorun oyundan kaynaklıdır o programı elde etmek için psp yi aldığın yere götür programı verirler program hiç bir virüs içermiceğini temin ederim
  • Hocam tesekkurler cevap için de soyle bi durum var ben cihazı gittigidiyordan 2. el olarak aldım.
    Ben şimdi o dediğin programı almadan UMD den oyun oynayamaz mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JanBerq15

Hocam tesekkurler cevap için de soyle bi durum var ben cihazı gittigidiyordan 2. el olarak aldım.
    Ben şimdi o dediğin programı almadan UMD den oyun oynayamaz mıyım ?

psp kırılmamışsa UMD ile oynayabilirsin. Fakat kırılamıyorsa darkus drago'nunda dediği gibi program sayesinde her iki şekilde de oyun oynabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkus drago

Janberk15 arkadaşım bende psp silim 3000 var.Benimde şifrem kırılmadığı için kopya oyun oynayamıyordum ama artık hem UMD hemde kopya psp oyunlarını oynuyabiliyorum nasıl diye sorarsan bizim psp nin şifresi kırılmadığı için bize bir program verdiler ve program çalıştırınca bütün kopya oyunların hepsini oynattı bazı oyunlar oynatmayabilir hiç endişelenme o sorun oyundan kaynaklıdır o programı elde etmek için psp yi aldığın yere götür programı verirler program hiç bir virüs içermiceğini temin ederim

Rica etsem programın adını özel mesaj olarak atabilir misiniz?..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.