Arkadaşlar, ben kendime psp almayı düşünüyorum. En az kaça patlar ve nerden almalıyım. Aksesuar olarak neler almalıyım. Neyin ne kadar olduğunu yazarsanız Sevinirim. PSP'yi 3004 siyah almayı düşündüm.
3004'ler şu ara 350 8gb hafıza kartı ile birlikte 400tl civarında. Başka aksesuar olarak kulaklık düşünebilirsin o kadar.
Bu tür başlıklar bolca var ama biraz bakınırsan çok bilgi bulabilirsin.
şu saatten sonra sıfır alınır mı bilemem.(zengin değilsen)devir vita devri.Ama bana kalsa ikinci el bi 3004 almayı tercih ederim ki bende 2 hafta önce öyle yaptım.aksesuar olarak şeffaf kılıf, koruma kabı, kulaklık ve tabiiki hafıza kartı alabilirsin en önemlileri şimdilik bunlar.
3000 ile 3004 arasında farkvarmı
quote:
Orijinalden alıntı: italyanaygiri
şu saatten sonra sıfır alınır mı bilemem.(zengin değilsen)devir vita devri.Ama bana kalsa ikinci el bi 3004 almayı tercih ederim ki bende 2 hafta önce öyle yaptım.aksesuar olarak şeffaf kılıf, koruma kabı, kulaklık ve tabiiki hafıza kartı alabilirsin en önemlileri şimdilik bunlar.
Ama ikinci el alırsam daha çabuk bozulabilir değil mi?Ama ikinci el alırsam daha çabuk bozulabilir değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: cancanbaba
quote:
Ama ikinci el alırsam daha çabuk bozulabilir değil mi?Ama ikinci el alırsam daha çabuk bozulabilir değil mi?
aldığın psp'yi iyi araştıracaksın.mümkünse elden alacaksın.eğer bunları iyi kontrol edersen çabuk bozulma gibi birşey söz konusu olmaz.
quote:
herkesin o devre ayak uydurması mümkünmü sence arkadaşım ?