Şimdi Ara

psp yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar psp'im durduk yere kapandi ve bidaha acilmadi...actigimda yesil isik yaniyor ama ekran simsiyah ve ses yok...sizce ne yapmam gerek lutfen biri yardim etsin..

• psp brick olmuş yani flash ı yanmış.

ne yaparken oldu tema felan mı yüklemeye çalıştın.

versiyonun neydi ???? eğer custom firmware ise belki recovery den kurtarabiliriz.
  • kardes oyun oynuyodum sonra kapadim psp yi sonra actigimda boyle oldu...3.10 kullaniyordum bu dedigin recovery i nerden bulabilirim cok acil ihtiyacim var
  • 3,10 mu 3,10 OE mi. settings den psp nin versyonunu bak.

3,10 ise recovery olmaz
  • psp acilmiyoki bakim ekran simsiyah ve ses yok psp de baska bi yol yokmu bunu kurtaracak:(
  • pili cıkart tekrar tak......eger sadece oyu oynarken olduysa bu sorun....cunkı durduk yere flash yanmaz ve psp brıck olmaz...
  • sahi ya pardon dostum :)

sen iso mu oynuyordun yoksa umd mi??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vag-Com Turkce ariyorum yardim
    14 yıl önce açıldı
    Ustatlardan yardim lutfen
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • skaty adam psp acılmıyo dedı sen de settıngsten versıyona bak dıyosun nerelerdesın senı gordugume sevındım valla.
    quote:

Orjinalden alıntı: Skatyyyy

3,10 mu 3,10 OE mi. settings den psp nin versyonunu bak.

3,10 ise recovery olmaz
  • msn'de 70 psp'ci online ve ortalama 25'i bişeyler soruyo kafam karıştı bi an

bende seni gördüğüme sevindim ceci
  • PSP'nin garantisi var mıydı? Yoksa spot mu?.. Bir de prize tak bi süre bekle.. Kırmızı ışık yansın, 5-10 dakka sonra tekrar açmayı dene, bataryasını da çıkarıp tak..

Oyun sırasında brick olma imkanı var mı bilmiyorum ama varsa da yok denecek kadar azdır sanırım ve anladığım kadarı ile sen müdahale etmediysen OE'de değil legal versiyon, garantin var ise gönder yenisi gelsin ama önce bikaç deneme yap tabi..
  • malesef garantisi yom umd den oyun oynuyodum bi isim cikti kapadim sonra actim acilmadi...dediginiz gibi sarji cikarip taktim sonra prize taktim beklettim herseyi denedim ama olmadi malesef bu arada garantisi yok:(:( baska duzenlemenin bi imkani yokmu arkadaslar bu arada onerileriniz icin tesekkurler....
  • Çok ilginç, flash'a yazma dışında psp'n eğer brick olduysa, ancak bazı umd'lerde yer alan versiyon upgrade dosyasını çalıştırıp bu sırada işlem devam ederken psp'ni kapatmış olabilirmisin?..

Herneyse eğer brick olduysa 100 ytl gibi bir tamir ücreti var, değilse de mutlaka ki anlayan bir elektronikçinin görmesi gerekir..
  • İlk defa böyle bir sorun görüyorum. Brick olmuş malesef , şarja takıp denediysen ve açılmadıysa... UMD içindeki "Update" dosyasını açmış olabilirmisin diyeceğim versiyonun 3.10'muş 3.11 Update olması UMD içinde az bir ihtimal. Ayrıca oyun oynuyorum demişsin.

Malesef anakart tamiri yaptıracaksın 100 YTL gibi , veya Modchip taktıracaksın.
  • yardimlariniz icin tesekkurler bu arada update yapmiyodum ilk defa benim basima gelen bisey sanirim bu neyse yaptiracaz artik fakat ingilterede yasadigim icin tam bilmiyorum tamircisi burda varmi yoksa cope gider ne yapalim
  • merhaba, benim de bir sorunum var.PSP im birden umd oyunları acmaz hale geldi.sadece mavi bir ekran cıkıyor.ama diger fonksiyonlarında bir sorun yok.internete baglanıyor filan.Ne yapmam lazım? birinizin basina geldi mi acaba?
  • Yüklediğin bir uygulama tarafından hata alıyor olabilirsin, fabrika ayarlarına dönüp temizledikten sonra klasik yöntem olan UMD okuyucunu temizlemeyi dene ve daha sonra tekrar UMD çalıştırmayı belki işe yarar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.