Şimdi Ara

<< PSP Yazilim Güncellenmesi >>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PSP için Sony’nin yayınladığı güncellemeleri almanızın üç yolu bulunuyor.Bunlardan birincisi PSP üzerinden güncellemeleri denetlemek.İkincisi PSP’niz için aldığınız oyunlar da bulunan güncellemeleri kullanmak.Ve üçüncüsü de bilgisayarınıza indirdikten sonra güncelleme dosyasını PSP’nin içine atmak.Üçüncü yöntemi uyguluyorsanız güncelleme dosyasını yerleştirme de sorun yaşayabilirsiniz.Çünkü güncelleme dosyasını PSP’nin görebileceği bir yere koymalısınız.Bu yazı ile dosyayı nereye yerleştireceğinizi öğrenebilirsiniz.

EBOOT.PBP adlı güncelleme dosyasını indirdikten sonra PSP’nizi bilgisayarınıza bağlayın.Kartın içerisinde “PSP” adlı bir dosya yaratın.Bu dosyanın içine “GAME” ve onun da içine “UPDATE” adında bir dosya açın.Ve güncellme dosyasını buraya kopyalayın.Daha sonra PSP’nizi çalıştırıp Game menüsüne gidin.Burada Memory Stick bölümüne gidin ve içindeki güncelleme dosyasını çalıştırın.Güncellemeyi yaparken PSP’nizin pil seviyesi yüksek olmalı.Yoksa uyarı mesaı ile karşılaşacaksınızdır.

<< PSP Yazilim Güncellenmesi >>

Güncelleme tamamlandıktan sonra güncelleme dosyasını PSP’de tutmak için neden kalmadığından dosyayı silebilirsiniz.

PSP sistemi hata verirse eğer

http://forum.donanimhaber.com/m_33619230/tm.htm

adresinde hatayi ögrenebilirsiniz

• bende 5.50 yazılımı var. bunu 5.51 yapmak istiyorum fakat network update den değil dosya olarak bilgisayardan indirmek istiyorum . 5.51 güncellemesini bilgisayara indirmek için nereden bulabilirim ?
  • Anladığım kadarıyla orijinal firmware kullanıyorsunuz, öyleyse buyrun update dosyasını direk playstation.co.uk sitesinden indirebileceğiniz link aşağıda:

http://do01b.psp.update.playstation.org/update/psp/image/ob/2009_0611_148d2a024741df54eacabbc79d9f3014/EBOOT.PBP
  • güzel bir rehber yeni alan kullanıcılar için. eğer custom fw kullanmıyorsanız kesinlikle güncellemeleri takip etmek lazım, arkadaş da çok güzel açıklamış
  • iyide 3 yöntemi kullanan birçok kişi yükleme rehberlerine bakarken zaten bunu görmüştür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netrex2

bende 5.50 yazılımı var. bunu 5.51 yapmak istiyorum fakat network update den değil dosya olarak bilgisayardan indirmek istiyorum . 5.51 güncellemesini bilgisayara indirmek için nereden bulabilirim ?

http://www.us.playstation.com/Support/SystemUpdates/PSP

Sitesinden takip edebilirsiniz.
  • ben yaptım 5.51 oldu hafıza kartından oyun oynayabilirmiyim ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu bölümde CFW ile ilgili bilgi de verebiliyor musunuz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1983

Bu bölümde CFW ile ilgili bilgi de verebiliyor musunuz??

Malesef CFW hakkinda ve dosyalarini paylaşamiyoruz ama özelden yardimci olabilirim tabi (Forum kurallari içinde yer alan crack ve orjinal olmayan yazilimlari yayimlamak yasak )

Şuanda bende CFW 5.03 kullanmaktayim ve sorunsuzca calişiyor. Öneririm
  • teşekkürler bende öyle yaptım ve güzel gerçekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.