ben de corrupted data yazıyodu sonra video klasörüne attım çalıştı
kısaca senın PSP MAX MEDİA MANAGER a ihtıyacın var dostum
peki bu video dosyalarını nereden blabilirim
peki sen video dosyalarını nereden buldu
YADA sony nın cıkardıgı bır prog vardı oda olabılır oda cok basarılı bence arayuzu guzel vekullanıcı dostu
Teşekkürler
rica ederim... Yardımcı olabıldıysem ne mutlu
arkadaşlar ben klasöre attım attımda peki onu göremiom hangisinde açıcam açtım psp'ye bulamadım yüklediim filmi
Merhaba
Malum hemen herkesin PC sinde Nero kuruludur. Nero ile beraber kurulan Nero Recorde ile bu isi cok kolay halledebilirsiniz.
Once PSP yi usb den baglayın PC ye. Boylece program klasorleri kendi olusturuyor. Boylece herhangi bir sorun yasamassınız ister custom firmware olsun ister orjinal Sony firmwarei olsun.
Programın kabaca nasıl kullanılıcagına dair ufak bir video.
selam arkadaşlar ben yeni psp aldım version 3.71 video ların formatları ne olcak sadece mp4 mü oynatabiliyo yoksa baska formatta oynatabilirmi
quote:
Orjinalden alıntı: pl@t10 t@ko
selam arkadaşlar ben yeni psp aldım version 3.71 video ların formatları ne olcak sadece mp4 mü oynatabiliyo yoksa baska formatta oynatabilirmi
bunu ben de çok merak ediyorum... video dosyasının içine mpeg videolar attım ama pspyi açınca hiçbiri görünmüyor... nasıl iş yav ??
quote:
Orjinalden alıntı: xspeed_95
arkadaşlar ben klasöre attım attımda peki onu göremiom hangisinde açıcam açtım psp'ye bulamadım yüklediim filmi
nasıl görüyoruz attığımız dosyayı teşekkürler.
video mp4 formatında olmalı, converter programlarından herhangi birisi ile yapabilirsiniz...
Sony HD kalitesinde play station 3 sahibiyim. 40 gb dahili hard diski var. Bundan dvd veya usb ile de film izleyebiliyorum. Örneğin usb içinden bu hd'ye film aktarıp da izliyorum. Ama şu an sorum şu. Harici örneğin 500 gb'lik bir hard disk alsam, tanımada bir sorun olur mu? Sanırım usb gibi sd gibi tanır gibime geliyor? Servisin haberi bile yok. Lütfen bilenler ve kullananlar cevap versin.. Teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: serkansi
Sony HD kalitesinde play station 3 sahibiyim. 40 gb dahili hard diski var. Bundan dvd veya usb ile de film izleyebiliyorum. Örneğin usb içinden bu hd'ye film aktarıp da izliyorum. Ama şu an sorum şu. Harici örneğin 500 gb'lik bir hard disk alsam, tanımada bir sorun olur mu? Sanırım usb gibi sd gibi tanır gibime geliyor? Servisin haberi bile yok. Lütfen bilenler ve kullananlar cevap versin.. Teşekkürler...
yanlış yerdesin,http://forum.donanimhaber.com/m_12966423/mpage_39/tm.htm
Ben NERO 8 vin Recode Programını Kullanıyorum... Eski PSP leri sadece bağlayın yan taraftan ayarı Sony MemoryStick Video - Sony PSP - 1 Flash 512 MB 'a getirin... Yenilerde de "Nero PSP bulamadı..." gibi bir msj veriyo, o zamanda PC de biryere kaydedip "Videos" klasörüne atın...
arkadaslar bu psp vide 9 da bi rehber resimli olusturrsaniz sevinirim dosyayi ceviriyorum ama pspye atiorm alsimio cevirme kismindan sonrasini resimli plsl utfen
convert sekmesine tıklıyoruz alttaki sekmeden video file sekmesini seçiyoruz.Normal mode u tıklıyoruz select file dan dönüştürmek istediğimiz dosyayı seçiyoruz.Ondan sonra dönüştürülecek dosya nerede olsun diye seçiyoruz mesela masaüstü.Next e tıklıyoruz.Videonun adını yazıp next e tıklıyoruz.Ordan kalitesini ayarlıyoruz hepsini en sağa çekersen en iyi görüntüyü elde edersin.eyip start converting i tıklıyoruz.Sonra dönüştürülmüş dosya nereye kaydetsin bölümünde seçtiğimiz konuma kaydediyor
bende bilmiyomda psp icin wlan warsa yoksa tarat ben kek bri buldum ordan network update var settings de ordan indir sonra yukle game in icine indiriyo
ya arkadaşlar bende mp_root var anladımda orayamı video atçan oraya atçaksam mp_root içindi hiç bi dosya yok benmi yülücem yardım ltfn