Şimdi Ara

psp'ye video nasıl yüklenir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
94.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 13 Temmuz 2006; Tarihinde acılmiş Konuyu niye hortlatınız
  • hocam sen söyle bari bilyonmu bak formatımı attım. hepsi çıktı allah razı olsun fakat hani MP_ROOT İÇİNDE100MNV01 WAR FAKAT NASIL YAPCAM
  • arkadaşlar ben 32 tane film ,54 video ,702 şarıkı . ve 43 tanede oyun yükledim ve sizin sölediklerinizden yaptım olmadısoruna gelirsek psp dosya atmak için psp yi usb kablosu ile bilgisayara bağlaman yeterli. usb kablosunu bağladıktan sonra psp menüsünden USB Connectionu seçersen PSP' nin içindeki dosyaları bilgisayarının ekranında görürsün. mp3 dosyalarını pspnin ana dizininde bulunan MUSIC klasörüne, filmleri ise eğer 480*272 çözünürlüğünde ise VIDEO klasörüne, daha düşük çözünürlükte ise MP_ROOT klasörü içindeki 100MNV klasörüne, .pmp uzantılı ise yine VIDEO klasörüne atıcaksın.

kulaklık girişi sorusuna gelirsek psp nin kulaklık girişine tüm kulaklıkları takabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sefer_arguc

arkadaşlar ben 32 tane film ,54 video ,702 şarıkı . ve 43 tanede oyun yükledim ve sizin sölediklerinizden yaptım olmadısoruna gelirsek psp dosya atmak için psp yi usb kablosu ile bilgisayara bağlaman yeterli. usb kablosunu bağladıktan sonra psp menüsünden USB Connectionu seçersen PSP' nin içindeki dosyaları bilgisayarının ekranında görürsün. mp3 dosyalarını pspnin ana dizininde bulunan MUSIC klasörüne, filmleri ise eğer 480*272 çözünürlüğünde ise VIDEO klasörüne, daha düşük çözünürlükte ise MP_ROOT klasörü içindeki 100MNV klasörüne, .pmp uzantılı ise yine VIDEO klasörüne atıcaksın.

kulaklık girişi sorusuna gelirsek psp nin kulaklık girişine tüm kulaklıkları takabilirsin.

Arkadaşım sendeki PSP versiyonu hangisi bilgi verebilir misin? Ben de film ve muzik icin kullanacagim.

• Ben psp nin hafıza kartını pc ye takıyorum ve daha sonra video yu dediğiniz yere kopyalıyorum ancak psp de göremiyorum lütfen yardımcı olun.Saolun
  • format factory adlı programla mobil aygıtlar için mp4 seçeneğini seçin psp ye uyumlu oluyor çevirin
  • ben bütün dediklerinizi denedim ama ''unsported data'' desteklenmeyen veri diyor kafayı yememe az kaldı nolur yardım edin

EDİT:SORUN ÇÖZÜLDÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Decepticon -- 24 Temmuz 2010; 14:50:38 >

• nasıl çözdün arkadaşım?
  • arkadaşlar ilk önce psp deki havıza kartına ayarlar sistem ayarları rerinden format atıyosunuz onar sonra saten bilgisarara bağladınızda direk çıkıyo kılasörler format factor progamın da videou tüm mobile aygıt bölümüne girip ordaki çoklu aygıt mp 4 bölümüne giriyosun ve direk tüm dosyalar bülümü ne tıklayıp yüklemek istetiniz videyo seçip tamam tıklıyıp oluyo onar sonra en üsteki başlaya tıklıyosunuz bitin ce çıktı klasörü diyosunuz ve çıkıyo onu kopyalayıp videos bölümüne yepıstırı yosun nuz
    ve bukadar
  • allha ver gisi diyelim doğuştan yetenek
  • Kardeşim videoyu atıyorum pspye girip açtığımda şöyle bir mesaj geliyo "The Data Type İs Not Supported" ne yapmalıyım
  • hepsi mp4 formatında olmasına ramen sadece 1ini çalıştırıyo kafayı yicem
  • Ona bunun onur kırıcı olduğunu söyle ya:(
  • Benim psp 3004üm var video klasöründe bir sürü dosya çıktı ve silinmiyorr yardımm edermisinizz Acillll ?????
  • benimki Unsupported Data Dio ;( @Ichigo Kurosaki
  • Baba niye beni haberdar ediyosun 4 senedir elime psp almıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.