arkadaşlar pspyi usb kablosuyla pc'ye bağlıyorum.Hafıza kartının içinde video die bir klasör yok bunu nasıl düzeltebilirim?
forumda bıraz arastırma yapabılırsen hocam bu konu hakkında bılgı verılmıstı. psp klasorunun ıcerısnde vıdeo dıye bır dosya olmaz onun yerıne "MP_ROOT" klasörünün içindeki "100MNV01" isimli klsörün içine atmamız gerekir...
Video dosyalrımızın adı, M4V10001.mp4, M4V10002.mp4, M4V10003.mp4 vs... şeklinde sıralanmalı...Son rakam sayma sayısına göre dizilmek zorunda değil, istediğimiz rakamlar olabilir... örneğin; M4V10072.mp4, M4V10097.mp4 vs.. gibi... HAYIRLI FİLİMLER
selam arkdaşlar ben sprite kampanysından psp mi aldım içinde sadece şarj aleti pil ve psp var. :D memory stick aldım ancak hangi tür videoları oynatabilirim vede umd iso vido çalıştırabilirmiyim.bide unutmadan versiyonu 2.5
quote:
Orjinalden alıntı: 1906nedir
forumda bıraz arastırma yapabılırsen hocam bu konu hakkında bılgı verılmıstı. psp klasorunun ıcerısnde vıdeo dıye bır dosya olmaz onun yerıne "MP_ROOT" klasörünün içindeki "100MNV01" isimli klsörün içine atmamız gerekir...
Video dosyalrımızın adı, M4V10001.mp4, M4V10002.mp4, M4V10003.mp4 vs... şeklinde sıralanmalı...Son rakam sayma sayısına göre dizilmek zorunda değil, istediğimiz rakamlar olabilir... örneğin; M4V10072.mp4, M4V10097.mp4 vs.. gibi... HAYIRLI FİLİMLER
Mp3 ler için de yapılacak işlemler aynı mı acaba yardımcı olur musunuz?
ya arkadaşlar bi şi sorcam psp alakası yok ama bu sitede yeni konu nasıl açılıyo burada yeniyim lütfen yardım edin
quote:
Orjinalden alıntı: mea_kyz
ya arkadaşlar bi şi sorcam psp alakası yok ama bu sitede yeni konu nasıl açılıyo burada yeniyim lütfen yardım edin
yeni mesaj butonu var üstte başlığı yazıp mesajın neyse yazıyon ok..
millet banada yardm edn beea .şimdi video'yu yüklüyom sonra corrupted data yazıo.napıcam ben benim psp 2.60 version
quote:
Orjinalden alıntı: 1906nedir
bende arkadaşın dediği gibi yaptım ama olmadı. başka dosya isimleri girdim şimdi film izliyebiliorum.bak şöyle;
öncelikle direkt çıkarılabilir diskin içine "MP_ROOT" klasörnü aç. sonra bu klasörün içine "101ANV01" dosyasını aç ve bunun içinede videolarını at... fakat videolarının ismi şöyle olmalı;
video dosyalarının adı MAQ10001.mp4 , MAQ10002.mp4 , MAQ10003.mp4 ... şeklinde olmalı. son 5 rakamı kafana göre (0-9) arasında yaz.
umarım yardımcı olmuştur.
ARKADASLAR NOLUR YARDIMCI OLUN BEN VIDEO ATAMIYORUM NE YAPTIYSAM YAPTIM OLMUYOR BANA DETAYLI BIR SEKILDE ANLATIN LUTFEN
www.us.playstation.com'dan oyun videoları indirip psp'me atacağım ancak MP_ROOT klasöründeki 101ANV01 klasörüne attığım dosyayı ve thumbnail'i psp görmüyor, siteden indiği orijinal formatıyla ve söylenen şekilde atıyorum ama işe yaramıyor, yourpsp.com'dan indirdiğim bir fragmanı ise hemen okuyor, bilgisi olan var mı, yardım pls?!
Birde videonun mp4 formatında olması lazım avi vs dosyaları okumuyor,denediğim kadarıyla...
beler psp ye video atmak istiyenler ugrasmadan kolay bi program var 9 10 mb bişey "PSP video 9 " onu yuklerseniz bilgisayarınızdan çok rahat biçimde atabilirsiniz videoları kendisi otmatikolarak dosya olusturacaktır hatta dilediğiniz her videoyu kendi formatına donusturmektedir avi mpg herpsiniii....
arkadaşım program çok güzel çalışıo herkese tavsiye ederim
slm arkadaşlar formda yeniyim psp yi alalı 2 gün oldu yukarıdakileri denedim ama video atamiyorum yardımcı olursanız sevinirim
psp video 9 programını yükledin mi yüklemediysen googleden ara bulursun
yükledim kardeş ama olmuyo kartta MP_ROOT klasörü yok kendim açtım ama olmuyo yardımcı olursan iyi olur ya... şimdiden saol
hallettim ya en sonunda karta format çektim şuan bi sorun yok
ya beyler ben usb den bagladım psp yı fakat ıcınde musıc yada resım die bir klasor yok psp var onun ıcınde saved bilmemne var onun ıcnıdede 2 tane klasor var adları garıp rakamlardan olusan nasıl format atıcaz bu dıske ??
psp ye sistemden format atmayı dene bendede yoktu.Ama format atınca kendi kendine oluşuyo