Bildirim
Psp yi orjinal kutlanan var mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Napıcan orjinali, zaten online serverlar boş birşeycik yok illa para vercem diyorsan orjinal kullan ama zararlı çıkarsın -
Sadece 2 tane orjinal oyunum var.Metal Gear ve Burnout Dominator. -
hatira amacli 1 tane orjinal benimde var eger orjinal oynucaksan 2. el sitelerde fiyati cok dustu 10 tl pes 10 vardi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: avangers61
Bir 3000'im var ve oyunları korsan oynıyınca zevki çıkmıyor acaba orjinal oyun alarak psp'yi orjinal mi kullansam veya siz nasıl kullanıyorsunuz?
Ben orjinal kullanıyorum hemde illegal oyunlarıda bir program seyesinde çalıştırabiliyorum .Teknik bir hata çıksa dahi serviste ilgilenebilinirler illegal oynamama rağmen . -
kırık kullanabilirsin -
Kuzenim den 9 tane orjinal aldım ama kırıkkenki ile hiçbir farkı yok sadece kutusuz var onun yerine indir at psp ye paran cebine kalsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X