Bildirim
PSP yi uyku modunda tutmak sorun yaşatır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iso çalıştırıcılar garanti kapsamından çıkartırr..diğer sorunun cvabını bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Joe_ -- 25 Haziran 2009; 14:06:29 > -
@_gsliyiz_
sağol
arkadaşlar yok mu yardım edecek? -
zaten %80 uyku modunda bırakıyoruz psp'yi.. pek kafana takma.. sadece sarj pek gitmez... -
Ben hep uyku modunda bırakıyorum, diğer türlü açılmasını beklemek zaman alıyorBu zamana kadarda bir sorun yaşamadım -
Tek kapatan benmisim anlasılan Pil omru kısalır arkadaslar yapmayın!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 25 Haziran 2009; 21:22:14 > -
uyku moduna nasıl alıyoruz?
saçmamı oldu acaba olsun bilmemek değil öğrenmemek ayıp -
Uyku modunda bıraktığınızda pilinizin şarj süresi kısalacak ve sık sık pilinizi şarj etmek zorunda kalacaksınız.
Sık sık şarj edilince de pilinizin ömrü kısalacaktır.
Bilginize... -
Pek sorun olacağını sanmıyorum uyku mod kapatmıştım 9 saat sonra açtım sadece %1 şarj oranı gitmişti -
uyku moduna nasıl alıyoruz? -
quote:
Orjinalden alıntı: nonatri
temiz bir çarşafın üzerine sırt üstü yatırarak üzerine ince yorgan niyetine kağıt havlu serip yanından ayrılıyoruz
2-3dk içinde uyku moduna geçmesi lazım -
quote:
Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo
quote:
Orjinalden alıntı: nonatri
temiz bir çarşafın üzerine sırt üstü yatırarak üzerine ince yorgan niyetine kağıt havlu serip yanından ayrılıyoruz
2-3dk içinde uyku moduna geçmesi lazım
kapama açma tuşunu sadece yukarıya ittirip bırakıyorsun ittirdikten sonra bekleme ittir ve bırak -
pil ömrü kısalabilir ama çok fark edeceğini ben de düşünmüyorum.benim korkum iso çalıştırıcılarının psp ye zarar vermesi ya da uyku modunda hiç kapatmadan durduğunda psp nin zarar görmesidir tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını eksik etmemelerini rica ediyorum...yorum yapan arkadaşlara da teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo
2-3dk içinde uyku moduna geçmesi lazım
denedim işe yaramıyo
şaka lan şaka geçte olsa buldum tşk NymphadoraTonks -
quote:
pil ömrü kısalabilir ama çok fark edeceğini ben de düşünmüyorum.benim korkum iso çalıştırıcılarının psp ye zarar vermesi ya da uyku modunda hiç kapatmadan durduğunda psp nin zarar görmesidir tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını eksik etmemelerini rica ediyorum...yorum yapan arkadaşlara da teşekkürler -
pardon hocam konu dışına çıkıldığı için -
quote:
pardon hocam konu dışına çıkıldığı için
sorun değil de sorduğum iki soru benim için çok önemli tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum -
ya psp yi yeni aldım sayılır emulatör yuklediydim geçen mario oynuyodum şarzı bitti falan taktım şarza 5 10 saat sonra falan dolmustur diye çıkardım 2 gün öyle bekledi bugün bi açtım baktım mario çıktı ekranda azım açık kaldı sonra bataryaya baktım %100 diyo bişe olmuşmuştur? -
Hayır hiç birşey olmaz.Bu arada uyku modunda şarj biterse yeniden şarj doldururken açtığında oyunları çalıştıracak durumdaki versiyonu oluyormuş. -
tşk peki şarz olurken oynasak bi sakıncası olurmu?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X